İzmir’de düğünde bıçaklı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

İzmir’in Bornova ilçesinde, akrabalar arasında düğünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, damat dahil 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ 17.10.2021 09:51:00 0
İzmir’de düğünde bıçaklı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınırken, akrabalar arasında tarlaya çekilen duvar yüzünden 1 yıldır husumet bulunduğu ileri sürüldü. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi 7033 Sokak’ta bulunan düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan ve akraba oldukları belirtilen Servet Daşdan (23), Uğur D., Nusret D., Cavat D., Yavuz Ö., Kenan Ö., damat Alican Ö., Evren Ö., Fuat Y. ve Hasan Ali Y. (30) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışman kavgaya dönüşmesi üzerine Servet Daşdan göğsünden, Uğur D., Nusret D., Yavuz Ö. ve damat olduğu öğrenilen Alican Ö. vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.  
 
  Düğün salonundan çıkıp hastanelere akın ettiler 
  İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı durumdaki Servet Daşdan, ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer 5 yaralı ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Daşdan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Düğünden çıkarak hastanelere koşan yaralıların ve hayatını kaybeden Daşdan’ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Daşdan’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
 
  Tarlaya duvar çekme yüzünden husumetli oldukları ileri sürüldü 
  Olayın ardından polis ekiplerince düğün salonu ve çevresinde incelemelerde bulunuldu. Yapılan araştırmalar neticesinde ise olayla ilgili olarak Hasan Ali Y., gözaltına alınırken, suç aletine de polis ekiplerince el konuldu. Öte yandan, akrabalar arasında köyde bulunan tarlaya duvar çekme yüzünden 1 yıldır husumet bulunduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

                                         

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Bursa sürdürülebilirlikte Türkiye’ye öncü

TCMB'den 150 baz puan indirim!

İmralı ziyareti sonrası ‘Terörsüz Türkiye’ planı şekilleniyor

İnegöl’de 21 yıl hükümlü firari ormanda yakalandı

Yıldırımlı karateciler Avrupa’da zirvede

Yıldırım'dan Aşık Reyhani'ye vefa

Güllü’nün ölümünde kritik görüntüler ortaya çıktı!

Bursa Business School’da ‘Veri’den değer üretme eğitimi

Howard Becker Nilüfer’de ele alındı

Osmangazi’den şiir atölyesi

Pendik'te yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Yasa dışı bahsi bitirin

Yılların ihmali: Sokak hayvanları

Nilüfer’de Toprak Ana Günü kutlandı

Cevdet Yılmaz: İnsan Hakları Beyannamesinin en ağır ihlali Gazze'de

İnegöl Belediyesi sosyal alanlarını yeniliyor

Bursa afetlere engelsiz hazırlanıyor

Güneşten toprağa: Yaşamı değiştiren enerjinin gücü

Bursaspor Teknik Direktörü Tam’dan soruşturmaya dair açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye mesajı

Trump'tan övgü dolu Erdoğan sözleri: O güçlü bir ülke ve güçlü bir ordu inşa etti

HSK kararnamesi ile 948 hakim ve savcının görev yeri değişti

İnegöl Belediyespor’dan tırmanışta derece

Osmangazi zabıtası çocuklarla buluştu

Bursa kestanesine Büyükşehir desteği

Yükleniyor