Tarih: 15.06.2015 00:00

İZNİK GÖLÜ´NDE ACI ÖLÜM

Facebook Twitter Linked-in

 

Hafta sonu eğlencesi acı bitti...

Bursa´dan İznik Gölü Orhangazi sahilindeki Çamlık Tesisleri´ne pikniğe giden Vardar ailesinin 3 çocuğundan 6 yaşındaki Furkan Vardar, ağabeyi ile birlikte gölde yüzmeye başladı. Kardeşini bırakıp piknik alanına dönen ağabeyi, geri döndüğünde kardeşini bulamayınca durumu ailesine haber verdi.

Gözden kaybolan Furkan için polis, jandarma ve yüzlerce vatandaş seferber olurken, kaybolan çocuğun su içinde aranmasına, ilk önce sahilde bulunan gençler katıldı. Minik Furkan´ın suda mı yoksa sahilde mi kaybolduğunu gören olmadığı için bir grup vatandaş gölde ararken, bir grupta sahil şeridinde çocuğu aradı. Bu esnada bir grup genç el ele tutuşarak Furkan´ın en son görüldüğü noktada arama yapmaya başladı.

Kısa bir süre sonra minik Furkan´ın cansız bedenine ulaşıldı. Gençlerin sudan çıkarttığı Furkan´a ilk müdahale o esnada aynı sahilde piknik yapan Asil Çelik firmasının sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Kalp masajı ve suni teneffüs yapılan Furkan, daha sonra ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. 6 yaşındaki minik Furkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —