Tarih: 05.10.2018 16:02

İZNİK´TE YERLİ ÜRETİM LOGOSU VE GRAMAJ DENETİMİ

Facebook Twitter Linked-in

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen Yerli Üretim Logosu, gramaj ve hijyen denetimlerine eşlik ederek ekiplerden bilgi aldı.

Sargın, Üretimi Türkiye´de yapılan ürünlerin etiket, tarife ve fiyat listelerinde kullanılması zorunlu ?Yerli Üretim? logosunun, zorunlu hale gelmesi ve ekmek gramajları, hijyen gibi konularda denetimler gerçekleştirdi.

Fırınlarında ve pastanelerde yapılan ekmeğin gramajı, fırın ruhsatı ve hijyenik şartlara uygunluğu konusunda Zabıta ekipleri ile birlikte denetim yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, fırınlarda kurallara uygun ekmek üreten işletme sahiplerini kutladı.

Belediyenin üzerinde durduğu en önemli konu olan temizlik ve hijyen konusunda da denetlemeler yapan ekipler, kılık kıyafet uygunluğu konusunda uyarılarda bulunarak, iş için gerekli düzenlemeye sahip olmayan iş yeri sahiplerine de uyarı verdi.

Eksikliklerin kısa sürede giderilmesini isteyen zabıta ekipleri, belirlenen kurallara uymayan fırın işletmecilerinin haklarında cezai işlem uygulanacağını bildirdi.


/kanal16haber.com/2018-10/5/161008474b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —