Yaklaşık bin 400 kişinin katıldığı toplantıda, gündemde yer alan tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda konuşan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, üreticilerin güçlü desteğini vurgulayarak, “Bizim arkamızda sessiz bir çoğunluk var. Bugüne kadar her zaman yanımızda olan, desteklerini hissettiren ortaklarımızla bu genel kuruldan güçlenerek çıktık. Halkın üzerinde hiç bir güç yoktur. Üreticimiz yalanlarla oluşturulma istenen algılara inanmadığını bir kez daha ispatlamış oldu” dedi.
Üreticiden Güçlü Destek!
Divan Başkanlığı’nı Hidamet Asa’nın yaptığı 2022-2023 ve 2023-2024 iş yıllarına ait Olağan Mali Genel Kurul’da, katip üyeler Halil İbrahim Gökbulut ve Hüseyin Çetin yer aldı. Sorunsuz şekilde tamamlanan toplantıda, üreticilerin kooperatiflerine duyduğu güven bir kez daha ortaya kondu.

Başkan Asa, üreticilere destek vermeye yönelik yeni projeler üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Marmarabirlik İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin, 54’üncü Olağan Mali Genel Kurulu’nda ortaklarımızın bu yoğun katılımı ile her zaman olduğu gibi bugün de yanımızda olduğunu göstermesi bizi son derece mutlu etmiştir. İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ne ve Marmarabirlik’e duyulan güvenin bir kere daha sergilendiği bu demokratik ortamda, ortaklarımıza önümüzdeki dönemde
atacağımız adımları anlatıyor olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Üreticinin büyük bir katılım sağlamış olduğu bu Genel Kurul, büyük bir mesajdır. Marmarabirlik bugüne kadar ortaklarının
yanında olmuş ve onlara her durumda destek vermeyi görev edinmiştir. Bu bilinç ve kurum kültürüyle yolumuza hiç durmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
