Kaçırılan astsubayın babası İHD´ye başvurdu

Tunceli´de, teröristler tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Astsubay Semih Özbey´in babası ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, oğlunun serbest bırakılması için İnsan Hakları Derneği (İHD) Tunceli Şubesi´ne başvuruda bulundu.

Kaçırılan astsubayın babası İHD´ye başvurdu
ASAYİŞ 19.09.2015 15:37:44 0

 

Rize Jandarma Komutanlığı´nda 3 ay önce göreve başladığı öğrenilen Astsubay Semih Özbey (22), dün öğleden sonra Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından kaçırıldı. Kaçırılan oğlunun serbest bırakılması için İHD Tunceli Şubesi´ne başvuruda bulunan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, herkesten oğlunun serbest bırakılması için girişimlerde bulunmasını istedi.

3 kız, 1 erkek çocuğu sahibi olduğunu ve eşinin kanser tedavisi gördüğünü anlatan Özbey, ?Oğlum, 3 ay önce göreve başlamıştı. Bayram için Rize´den özel aracıyla Tunceli´ye gelirken yolu kesilerek alınmış. Ben Malatya Ticaret Borsası Başkanıyım. Uzun yıllardır barış için Türkiye´nin huzuru için çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Ben, bütün insanlardan herkesten çocuğumun bir an önce ailesine kavuşması konusunda destek istiyorum. İki bayramı bir arada yaşamak istiyorum? dedi.