Tarih: 19.09.2024 16:52

Kadın Yazarıyla Buluşuyor" projesinde ikinci kitap dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu kapsamda, ünlü yazar Meyra İlknur Mısır’ın "Pusula" adlı eseri, Demirtaş bölgesindeki kadınlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

 

 

Osmangazi’de yaşayan kadınların kitaba erişimini kolaylaştırmak isteyen Osmangazi Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesi ile Osmangazili kadınları birbirinden güzel içerikteki kitaplar ile buluşturmaya devam ediyor. Muhtarlarla işbirliği içerisinde yürütülen proje kapsamında akıcı ve kişisel gelişime katkı sağlayacak nitelikteki kitaplar, belirlenen mahallelerdeki kadınlara ücretsiz olarak dağıtılıyor. Projede ilk olarak Tuluhan Tekelioğlu’nun kaleme aldığı ‘Yapa-bilirsin’ adlı kitabı dağıtan Osmangazi Belediyesi, daha sonra imza günü ve söyleşi programı düzenleyerek kitabı okuyan kadınları ünlü yazar ile buluşturmuştu.

 

 

 

Projede, ikinci kitap olarak Meyra İlknur Mısır’ın "Pusula" adlı eseri Osmangazili kadınlara ulaştırıldı. Demirtaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet, Barbaros, Dumlupınar ve Sakarya mahallelerinden kadınlar kitaplarını aldı ve Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a ve projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

 

Osmangazili kadınların kitabı okuduktan sonra, yazar Meyra İlknur Mısır ile buluşmaları için bir imza günü etkinliği düzenlenmesi planlanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —