KAFKASSPOR`DA TEKNİK PATRON KÖKSAL DEMİRAL

DENEYİMLİ TEKNİK ADAMLA SÖZLEŞME İMZALANDI

KAFKASSPOR`DA TEKNİK PATRON KÖKSAL DEMİRAL
25.06.2008 00:07:30 0

İnegöl’ün Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Kafkasspor’da Teknik Direktörlüğe, Kurtuluşspor’un deneyimli Teknik Direktörü Köksal Demiral getirildi. Tecrübeli teknik adam ile dün düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.

 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kafkasspor Basın Sözcüsü Nedim Sevim, Asbaşkanlar Nazmi Kahraman ve Hüseyin Bayrak, Altyapı ve Taekwondo Şubesi Sorumlusu Yaşar Güzel, Kafkasspor’un yeni Teknik Direktörü Köksal Demiral ve Yardımcı Antrenör Mustafa Dinçer katıldılar.

 

Resmi imzaların atılmasının ardından ilk konuşmayı yapan Kafkasspor Basın Sözcüsü Nedim Sevim, Geçtiğimiz sezon takımın başında bulunan Necati Erkmen hocamız ile kendi isteği üzerine yeniden anlaşma yapmadık. Kurtuluşspor’u iki sezon üst üste terfilere taşıyan Köksal Demiral ve yardımcıları ile takımımızı ikinci kez terfilere taşıyacaklarına inandığımız için anlaştık. Orada yakaladığı başarıyı Kafkasspor’da da bekliyoruz. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Kafkasspor’un yeni teknik patronu Köksal Demiral ise, “Kafkasspor’da daha öncede görev yaptım. Görev aldığım sezonda da terfilere gitme fırsatını şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Kafkasspor’un geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı önümüzdeki sezonda yakalamak istiyoruz. İnegöl’deki gençliğin önüne açmak, yetenekleri gençlerimizi kazanmak için üçüncü lig takımı gereklidir. İnşallah bu biz oluruz” diye konuştu. Köksal Demiral, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması dileklerini sundu.