Tarih: 02.03.2022 15:57

Kafkasspor istişare toplantısı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Toplantı sonunda konuşan Kafkasspor As Başkanı Cengiz Ter “Sezon başından beri var gücümüzle 3.lige çıkmak için çalışıyoruz. Kulübümüzün eski başkanlarını ve camiamızın önde gelen isimlerini toplayarak bugüne kadar yaptıklarımız ve bu günden sonra yapacaklarımız ile ilgili bilgilendirmeler yaptık.

Alt yapı ile ilgili geldiğimiz nokta ve bundan sonra tesisleşme ve kurumsallaşma ile ilgili yapmış olduğumuz projeleri anlattık. Biz üçüncü lige çıkmak isterken, aynı zamanda altyapı ile ilgili yapmış olduğumuz büyük yatırımlar var. Tesisleşme ve kurumsallaşma adına ileri ki dönemlerde yapmamız gerekenlerin bilgisini verdik.

Camianın bir bütün halinde hareket etmesi açıkçası beni çok sevindirdi. Herkes olayın ne kadar ciddi olduğunun farkında ve bu akşam  bizlere verdikleri destek, beni ve yönetim kurulumuzu oldukça memnun etmiştir. Herkesin tek bir düşüncesi var bu takımı 3.lige çıkarmak . Bunun için bugüne kadar vargücümüzle çalıştık, bugünden sonra almış olduğumuz bu destekle çok daha fazla çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —