Kahvaltı sofrasında katliam

Polis memuru Mehmet Tehçi, ailesini ve yakınlarını hedef alan kan donduran bir cinayet zinciriyle yakalandı.

GÜNDEM 15.01.2025 15:23:00 0
Kahvaltı sofrasında katliam

Mersin'in Tarsus ilçesinde devriye ekiplerinde görevli polis memuru Mehmet Tehçi’nin, ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle eşini, kayınvalidesi ve kayınbabasını, baldızını ve kayınbiraderini öldürdüğü belirlendi. Şüpheli, Osmaniye’ye doğru yola çıkarken yakalandı.

Olay, Mehmet Tehçi’nin bir yıl önce intihar eden oğlu Ökkeş Berk Tehçi’nin ölümünden ailesini sorumlu tutmasıyla başladı. Bugün, sabah saatlerinde, öğretmen kayınbiraderi İsmail Tehçi’yi bir etüt merkezinden alarak Kabasakal Mahallesi’nde kırsal bir alana götürdü ve öldürdü. Ardından Tarsus’a dönerek eşi Ferdane Tehçi’yi boğarak öldüren Mehmet Tehçi, Adana’ya geçip kayınbabasının evine geldi. Burada kahvaltı yapan kayınbabası Yusuf, kayınvalidesi Hüsne Tehçi’yi boğazlarını keserek, baldızı Semiha Tehçi’yi ise kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

 

 

 

Şüphelinin, oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Osmaniye’de yaşayan akrabalarını da hedef alacağı bilgisi üzerine polis harekete geçti. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Osmaniye’ye gideceği tahmin edilen zanlıyı Ceyhan Yılan Kale mevkisinde yakaladı. Mehmet Tehçi, gözaltına alınarak emniyete götürülürken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Yenidoğan’daki Cinayetler Aydınlatıldı

Sabah saatlerinde Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde kahvaltı masasında öldürülmüş halde bulunan anne, baba ve kızlarının da Mehmet Tehçi tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekti

Mehmet Tehçi’nin eşi Ferdane Tehçi’nin sosyal medya hesabından daha önce yaptığı bir paylaşımda, ailesinin fotoğrafını paylaşıp, “Dünya seninle güzel hayatımın anlamı Mehmet Tehçi” yazdığı öğrenildi. Fotoğrafta, intihar eden oğulları Ökkeş Berk, kızları Almina ve diğer çocuklarının olduğu belirtildi.

Osmangazi'de mini voleybol coşkusu

Kontrolden çıkan otomobil can aldı

Bakan Fidan’dan KİB Genel Sekreteri’ne kabul

Nilüfer’de müziğin kültürel yolculuğu

İnegöl Belediyesi’nden kronik hastalara ücretsiz hastane servisi

İYİ Parti Anıtkabir'i ziyaret etti

Abdulkadir Uraloğlu: Trabzon-Ankara arası hızlı trenimizle 4,5 saate düşecek

Otobüste yolcuyu darbedip, 'Komutanımı çağırın' dedi: O anlar kamerada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulup, bunun hesabını soracağız

Yere atılan izmaritin belediyeye 35 milyon liralık maliyeti

Cumhur İttifakı zirvesi bugün Ankara’da yapılacak

Bursa trafiği için yeni kavşak ve bulvarlar yolda

Bursa’da molotoflu saldırı: 8 şüpheli yakalandı

Oyak Renault’tan çocuklara trafik güvenliği eğitimi

Bursa oto devi duyurdu: Ucuz model yolda

Altın ve gümüşte tarihi zirve: Gram altın 7 bin tl'ye dayandı

Yıldırım’da dar gelirliye su faturası desteği

Donald Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir telefon görüşmesi yaptık

Şam–SDG hattında ateşkes kararı

Bursa'da ulaşıma %15 zam

Büyükşehir Meclisi’nden ikinci oturum

Bursa'da TIR devrildi: 1 yaralı

Hakan Fidan: Suriye'de 18 Ocak mutabakatını destekliyoruz

Alaçam kar Festivali’ndeki aksaklıklarla ilgili Başkan Ferhat Erol’dan açıklamalarda bulundu

Tarım deposu ilçe gıda sanayi ile şahlanacak

AK Parti'li Ömer Çelik: Kanlı Yanvar şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyoruz

Bursa’da yılın ilk fuarı Junioshow kapılarını açtı

Burulaş'ta hem eğitim hem eğlence

FETÖ üyesi eski hakime 9 yıl hapis cezası verildi

2 Çocuk babasından acı haber

Yükleniyor