Tarih: 15.11.2016 17:36

KALECİ HARUN TEKİN SALONDA ÇALIŞMA YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursaspor, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürüyor.Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00´da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, maçın hazırlıklarına devam ediyor.A Milli Takım´dan dönen kaleci Harun Tekin, salonda özel çalışma yaptı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan yeni haftanın ilk çalışmasında yeşil-beyazlı futbolcular saha içerisinde yapılan mini toplantının ardından ısınma koşuları yaptı.Daha sonra 5´e 2 pas pres yapan futbolcular, çalışmayı çift kale maçla tamamladı.Öte yandan Uludağ Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencileri, antrenman öncesi yeşil-beyazlı futbolcularla bir araya geldi.

JORQUERA: "NÖBETÇİ ETİKETİNİ SEVDİĞİMİ SÖYLEMEM"

BURSASPOR-AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR


Bursaspor´un Şilili orta saha oyuncusu Jorquera, kendisine bir gol hedefi koymadığını belirterek, Takıma yardım etmenin ötesinde bir hedefinin olmadığını Nöbetçi etiketini sevmediğini dile getirdi.

BURSASPOR´DA SİVOK TAKIMA DÖNDÜ

BURSASPOR-AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Çek Milli Takımı´ndan dönen Çek oyuncu Tomas Sivok, da antrenmana dahil oldu. Tecrübeli oyuncu, antrenman öncesi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir süre görüştü.Bursaspor- Akhisar Belediyespor Maçı 19 Kasım Cumartesi Günü Saat 16.00´da oynanacak.


/kanal16haber.com/2016-11/15/174648410b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —