Kapkaççı saklambaçta şanssız, polis hızlı çıktı

Bursa’da çanta çalmaya çalışan şüpheli, güvenlik kamerasını görünce saklambaç oynadı, polis ise 24 saatte yakaladı.

BURSA HABER 31.01.2025 11:11:00 0
Kapkaççı saklambaçta şanssız, polis hızlı çıktı

Bursa’da bir kapkaççı, pazar alışverişi yaptıktan sonra evine dönen yaşlı kadının çantasını çalmayı planlarken, geçtiği sokakta güvenlik kamerasını fark edince, elleriyle yüzünü kapatarak saklambaç oynamaya başladı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, polis 24 saat içinde şüpheliyi yakaladı.

 

 

Yıldırım ilçesinde pazar alışverişine çıkan 63 yaşındaki Neşe Ö., alışverişi tamamladıktan sonra eve doğru yürümeye başladı. Bu sırada, kadının çantasını çalmak amacıyla onu takip eden bir kişi, ara sokaklarda ilerlerken bir binaya ait güvenlik kamerasını fark etti. Kamerayı görünce şüpheli, yüzünü elleriyle kapatarak saklambaç oynamaya başladı. Bir süre bu şekilde devam eden takip sonunda, çantasını çalan şüpheli kayıplara karıştı.

 

 

 

Olayın hemen ardından Neşe Ö., çantasının çalındığını fark ederek 112 ekiplerine ihbarda bulundu. Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, detaylı bir çalışma başlatarak şüpheliyi bulmak için çok sayıda güvenlik kamerası kaydını inceledi. İzlediği kayıtlardan birinde şüphelinin yüzünü kapatmaya çalışan ve saklambaç oynayan kişinin 25 yaşındaki A.B. olduğunu tespit eden polis, hemen harekete geçti. Çaldığı çanta ve telefonla yakalanan A.B., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şüphelinin işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

 

 

Çantasını geri alan mağdur kadın, polisin titiz çalışmasını takdir ederken, kaybolan eşyalarının teslim edilmesiyle büyük bir rahatlama ve mutluluk yaşadı.

 

İstanbul’da kar alarmı: Sıcaklıklar hızla düşüyor

Başkan Alper Taban gençlerle bir araya geldi

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 2025 yılını değerlendirdi

Yıldırım'da sessiz devrim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımları Türkiye Yüzyılı’nın temelidir

Bakan Kacır: Türkiye üretim gücüyle küresel rekabette öne çıkıyor

Cevdet Yılmaz: Ocakta enflasyonda 20'li rakamları göreceğiz

3 litre kızgın yağla kocasını öldürmüştü, istenen ceza belli oldu!

Başkan Özdemir: 2026 Nilüfer için daha güçlü bir yıl olacak

Altın ve Gümüşte tarihi rekor

Türkiye’de gelir dağılımında sınırlı iyileşme

İşte Cumhuriyet Başsavcılığı'nın işaret ettiği maç: 6 gözaltı

Başkan Aydın’dan kandil ikramı

TÜİK açıkladı: 2025’te tarımsal üretim geriledi

Uludağ’da Sezon Açıldı, Kar Gecikti

Bahis soruşturması: Erden Timur ve 14 futbolcu dahil 29 gözaltı kararı

Bursaspor’da Devre Arası Mesaisi Başladı

Faruk Çelik’ten ‘savaş’ ilanı: Artık susmayacağım!

CHP’den Antakya Ulu Camii tepkisi

Tülay Hatimoğulları'ndan 'anadilde ibadet' vurgusu: Kürtçe Kur'an okunabilmeli

Uludağ’da kaçak yapıya yıkım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz

Sadettin Saran, adli kontrolle serbest bırakıldı

Bakan Uraloğlu: Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 ayda 2024'ün yolcu rekorunu geride bıraktı

Piremir’e gençlik ve spor merkezi

MSB’den Libya heyetini taşırken düşen uçakla ilgili açıklama geldi

İnegöl’de üç aylar özel programı

Özgür Özel: "Benim Avrupa'da randevu isteyip de alamadığım bir kişi yok. İspatlanırsa istifa ederim"

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni yıl programı

İstanbul'da Deaş'a yılbaşı operasyonu: 115 gözaltı

Yükleniyor