Tarih: 15.07.2016 16:56

KAPTAN BATALLA YENİ SEZONDAN UMUTLU

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursaspor´da kameralara ilk poz veren isim Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla oldu.Basın mensuplarıyla bir araya gelen tecrübeli oyuncu, yeni sezondaki beklentilerini dile getirdi.Batalla, Çalışmalara yeni başladıklarını ve bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, Yönetim, teknik ekip, çalışanlar olarak bir bütün olup kenetlendiklerini ifade etti.

?Çalışmalarımız gerçekten birlik ve beraberlik içinde geçiyor. Yönetim teknik ekip, çalışanlar ekip olarak bütünüz. Yani takımdaki her şey çok güzel. Önümüzdeki sezon için bizim gidebileceğimiz yerlerin potansiyelinin artmasına vesile oluyor. Bu birliktelik sonrası çok güzel bir yıl olacağına inanıyorum?Batalla, kaptanlıkla birlikte sorumluluğunun dahada arttığını dile getirdi.

?Geçtiğimiz sezon isimlerin öne çıktığı bir sezon yaşadık. Ama bu sezon başka şeylere sahibiz. Bu da bizim beklentimizi yükseltiyor. Kulüpte geçirdiğim bunca yılın üzerine verilen bu kaptanlık ödül gibi geldi. Demek ki Bursaspor´da güzel şeyler yapmışım. Ancak sadece ben değil, takımda örnek alınması gereken bir çok arkadaşımız var. Kaptanlıkla birlikte sorumluluğumun da bir tık yükseldiğini hissediyorum.?


/kanal16haber.com/2016-7/15/170509034b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —