Kayıp oğlunu 10 yıldır arıyor

Bursa'da, 2011 yılında, arkadaşını ziyarete gideceğini söyleyerek evden ayrılan Eyüp Algül'den (22), 10 yılı aşkın süredir haber alınamıyor.

BURSA HABER 17.10.2021 10:42:00 0
Kayıp oğlunu 10 yıldır arıyor

 Oğlunu, bastırdığı afişlerle her yerde arayan Mustafa Algül, "İkiz kardeşi olan Eyüp'ün, başına kötü bir olay geldiğine inanmıyorum. Annesiyle, döneceğine, gelmese de arayıp 'ben iyiyim' diyeceğine inanıyorum" dedi.

Eyüp Algül, 5 Nisan 2011'de arkadaşını ziyaret edeceğini söyleyerek evden ayrıldı. Oğlundan haber alamayan Mustafa Algül, durumu polise bildirdi. Hakkında kayıp ihbarı verilen Eyüp Algül, yapılan arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. 10 yıldır oğlunu arayan Mustafa Algül ve eşi Emire Algül, çocuklarının geri döneceğine inandıklarını söyledi. 

'DÖNECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUZ'

Oğlunu bulmak için savcılığa başvuruda bulunduklarını söyleyen Mustafa Algül, "Yavrumun başına bir olay geldiğini sanmıyorum. Bir gün döneceğine inanıyorum. İkiz kardeşi olan Eyüp, duygusal, merhametli ve girişken kişiliğe sahipti. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. O günlerde, psikolojik sorunlar yaşıyordu. Ne kadar ısrar etsek, bunun nedenini bizimle paylaşmıyordu. O gün bana, 'Baba, İnegöl'de bulunan arkadaşlarımı ziyarete gideceğim. Birkaç gün onlarla kalacağım' dedi.

Ben de izin verdim. Elimi öpüp, evden ayrıldı. Kendisine ulaşamadık. Korktuk. Sonraki gün akrabalarımızla İnegöl'e gidip onu her yerde aradık. Kayıp ilanları verdik. Sonuç alamadık. Savcılığa müracaat ettik. Kendisi yine bulunamadı. Yüksek tansiyon hastası olan annesiyle, Eyüp'ün yaşadığına inanıyoruz. Her gün, döneceği veya bizi arayıp, "Merak etmeyin iyiyim" diyeceği günün hayalini kuruyoruz" diye konuştu.

Şoförler odasına taze kan!

Rusya'da patlama: 9 kişi yaralı

İmamoğlu: “Diplomamı değil, adaleti savunmaya geldim”

THY uçağı acil iniş yaptı!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Donald Trump ile görüşeceğini açıkladı

2026 İnegöl'de gençlerin yılı olacak

Hanımeli Çarşısı Yıldırım'da hayata geçti

Bakan Fidan, dış politikadaki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu

Bursalı Tekstil Sektörü Temsilcileri BTSO ile Londra Sahnesinde

Nilüfer'de ruh sağlığı farkındalığı artıyor

Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası Silivri'de görülüyor

MSB haftalık faaliyet raporunu paylaştı

İran’da uçuşlar normale dönüyor

Petkimspor çeyrek final kapısını araladı

Memur ve emeklilerin zamlı maaşları ödenmeye başladı: İşte tarihleri...

Bursa’da Gaye Su Akyol rüzgarı

Vali Ayyıldız’dan Miraç Kandili mesajı

Washington’dan sert adım: 75 ülkenin vize süreci askıda

Başkan Aydın’dan mesaj: Hayallerinizi kaybetmeyin

İnegöl'de 2 otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Atış Yapı mağdurları İstanbul'da eylem yaptı

Brezilya’dan gelen konteynerde 298 kilo kokain yakalandı

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Uraloğlu: Demir yolları ara tatile hazır

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Yükleniyor