Kaymakam Partal’dan Dündar’a İade-i Ziyaret

Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyarette bulundu.

BURSA HABER 13.10.2021 14:00:00 0
Kaymakam Partal’dan Dündar’a İade-i Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile geçtiğimiz Ağustos ayında Osmangazi Kaymakamlığı’na atanan Ali Partal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilemişti. Partal, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretinin ardından, Dündar’a iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Partal’a belediye olarak ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Dündar, “Osmangazi’yi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için bundan önceki kaymakamlarımızla olduğu gibi Ali Partal Kaymakamımızla da birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını” söyledi.

“DEV PROJELERİN ŞANTİYELERİNİ GEZMEK İSTERİM”

 

Kaymakam Ali Partal’a Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinin maketlerinin yer aldığı alanı gezdiren Başkan Dündar, projeler hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Meydanı, Osmangazi Atletizm Salonu, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi projelerin maketlerini dikkatle inceleyen Kaymakam Partal, her bir projenin birbirinden özel ve önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kaymakam Partal, projelerin şantiyelerini de gezmek istediğini Başkan Dündar’a iletti. Başkan Dündar da, en kısa zamanda bir program düzenleyerek Kaymakam Partal’a projelerin şantiye alanlarını gezdireceklerini söyledi. 

Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, kadim şehir Bursa’nın, ismini Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi’den alan ilçesi Osmangazi’de görev yapacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bursa ve Osmangazi için Başkanımız Mustafa Dündar ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

Bursaspor Soma'dan lider döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna ve Rusya'ya ikazlarımızı net bir şekilde iletiyoruz

PFDK’dan 248 isme daha hak mahrumiyeti cezası

İnegöl'de Beşinci Mevsim Bilim Merkezi için hazırlıklar sürüyor

Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

DEM Parti, cumartesi günü AK Parti'yi ziyaret edecek

Bakan Işıkhan: Tüm sendikalarla açık iletişim yapısına sahibiz

Bursa'da Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

Dijital platform Gain ve bağlı şirketlere operasyon: 3 gözaltı

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa'da seyir halinde yanan otomobil alev topuna döndü

Yeni yıl heyecanı Nilüfer'i sardı

Osmangazi'de okul kantinlerine sağlık denetimi

Bahçeli'den 'Dünya Türk Dili Ailesi Günü' mesajı

Yıldırım'da Mevlana'ya vefa gecesi

Nilüfer’in kurtuluşu tarlada

Yenişehir’de hayvan dostu proje çalışmaları hızla sürüyor

Başkan Burkay BTSO’nun yeni üyeleriyle bir araya geldi

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yerli Malı Haftası kutlandı

Bakan Fidan: Başkalarının çizdiği sınırlar içinde siyaset yapma devri kapandı

Başkan Erkan Aydın, çözüm merkezini ziyaret etti

Başkan Özgür Özel: Dayanacak, sabredecek bir tarafım kalmadı

Nilüfer’de “Ustalara Saygı” konseri coşkusu başladı

55 ilde siber operasyon! 301 gözaltı

Benzine indirim yolda

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

Hangi CHP’li belediye başkanı ilçe binasını yıktırıyor?

Hasan Toktaş’tan Bey Sarayı çağrısı: Kuruluşun merkezi ortaya çıkarılmalı

Ak Parti Bursa'nın her ilçesinde güçleniyor

Yükleniyor