Kaymakam Şükrü Görücü; buraya hiç denetime geldiler mi?

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kaymakam Şükrü Görücü'nün de katıldığı korona virüs denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde bazı firmaların kuralları ihlal ettiğini gören Kaymakam Görücü, tepki gösterdi.

BURSA HABER 11.08.2020 16:10:00 0
Kaymakam Şükrü Görücü;  buraya hiç denetime geldiler mi?

 Türkiye genelinde artan vaka sayılarının ardında ikinci kez İçişleri Bakanlığının talimatıyla denetimler gerçekleştirildi. İnegöl'de yapılan denetime Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydebir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden, İlçe Sağlık Müdürü Enver Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve muhtarlar katıldı. Kaymakamlık önünden başlayan denetimlerde yol üzerinde bulunan tüm iş yerleri tek tek denetlendi. Denetimlerde iş yerlerinde maske, sosyal mesafe, hijyen uyarıları yapılarak ateş ölçerler kontrol edildi. 


  Kasımefendi Caddesi üzerinde bulunan bir markete yapılan denetim sırasında ise tedbirin alınmadığı tespit edildi. Bunun üzerine Kaymakam Şükrü Görücü, duruma tepki gösterdi. Görücü, "Sizin hiçbir tedbiriniz yok her tarafta her şey var ama tedbiriniz yok. Isı ölçerleriniz yok buraya hiç denetime geldiler mi? Bu nasıl bir denetim. Sizin hiçbir kurala uyan tarafınız yok ki? Böyle bir şey mi olur insan sağlığını hiçe sayıyorlar, sadece para kazanalım" diye tepki gösterdi. Görücü, ayrıca market çalışanlarına talimat vererek işletme sahibinin 15.00'te Kaymakamlığa gelmesi talimatı verdi. 



                                         

İmamoğlu'nun kiraladığı jetin faturası ortaya çıktı!

Darıca Hayvanat Bahçesi kapatıldı

Somuncu Baba’nın bereketi Osmangazi’de yaşatıldı

İran’daki protestolarda can kaybı artıyor: Ölü sayısı 2 bin 677’ye yükseldi

TÜİK: Ücretli çalışan sayısı kasımda arttı

Bakan Güler, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Yenişehir'de ortak akıl sahada

Başkan Bozbey: Şeffaflıktan asla geri durmam

Ahmet Kılıç: Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir.

Bursa'da aranan 3 firari yakalandı

Erdoğan’a kumandayı robot getirdi

TBMM'de kabul edildi: En düşük emekli maaşı 20bin tl

Şoförler odasına taze kan!

Rusya'da patlama: 9 kişi yaralı

İmamoğlu: “Diplomamı değil, adaleti savunmaya geldim”

THY uçağı acil iniş yaptı!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Donald Trump ile görüşeceğini açıkladı

2026 İnegöl'de gençlerin yılı olacak

Hanımeli Çarşısı Yıldırım'da hayata geçti

Bakan Fidan, dış politikadaki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu

Bursalı Tekstil Sektörü Temsilcileri BTSO ile Londra Sahnesinde

Nilüfer'de ruh sağlığı farkındalığı artıyor

Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası Silivri'de görülüyor

MSB haftalık faaliyet raporunu paylaştı

İran’da uçuşlar normale dönüyor

Petkimspor çeyrek final kapısını araladı

Memur ve emeklilerin zamlı maaşları ödenmeye başladı: İşte tarihleri...

Bursa’da Gaye Su Akyol rüzgarı

Vali Ayyıldız’dan Miraç Kandili mesajı

Yükleniyor