Kaymakam Şükrü Görücü; buraya hiç denetime geldiler mi?

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kaymakam Şükrü Görücü'nün de katıldığı korona virüs denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde bazı firmaların kuralları ihlal ettiğini gören Kaymakam Görücü, tepki gösterdi.

BURSA HABER 11.08.2020 16:10:00 0
Kaymakam Şükrü Görücü;  buraya hiç denetime geldiler mi?

 Türkiye genelinde artan vaka sayılarının ardında ikinci kez İçişleri Bakanlığının talimatıyla denetimler gerçekleştirildi. İnegöl'de yapılan denetime Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydebir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden, İlçe Sağlık Müdürü Enver Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve muhtarlar katıldı. Kaymakamlık önünden başlayan denetimlerde yol üzerinde bulunan tüm iş yerleri tek tek denetlendi. Denetimlerde iş yerlerinde maske, sosyal mesafe, hijyen uyarıları yapılarak ateş ölçerler kontrol edildi. 


  Kasımefendi Caddesi üzerinde bulunan bir markete yapılan denetim sırasında ise tedbirin alınmadığı tespit edildi. Bunun üzerine Kaymakam Şükrü Görücü, duruma tepki gösterdi. Görücü, "Sizin hiçbir tedbiriniz yok her tarafta her şey var ama tedbiriniz yok. Isı ölçerleriniz yok buraya hiç denetime geldiler mi? Bu nasıl bir denetim. Sizin hiçbir kurala uyan tarafınız yok ki? Böyle bir şey mi olur insan sağlığını hiçe sayıyorlar, sadece para kazanalım" diye tepki gösterdi. Görücü, ayrıca market çalışanlarına talimat vererek işletme sahibinin 15.00'te Kaymakamlığa gelmesi talimatı verdi. 



                                         

Kestel’de su ve tarım yatırımları masaya yatırıldı

CHP'den Karacakaya Restaurant'ın satışına tepki

En düşük emekli maaşı belli oldu

Körfez seferleri başlıyor

Akaryakıta zam geliyor!

Faruk Çelik, Bursa ile anılması eleştirisine ve büyükşehir adaylığı iddiasına ne söyledi?

Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

‘Gemlik merkezdeki sıcak su çıkışları gerilimi artırıp, depremi tetikliyor’

Memur ve emekli zammı belli oldu

Bedelli askerlik ücreti belli oldu

Temmuz ayı kira artış oranı %43,23 oldu!

Haziran ayı enflasyon verileri açıklandı: Yıllık %35,05!

Kocayayla Şöleni için geri sayım başladı

Gemlik’te korkutan tablo: İlçedeki yapıların yarısı riskli!

Üşümezsoy’dan ‘korkuya gerek yok’, Görür’den ‘itina şart’ uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Karikatür küstahlığını niye savunuyorsun? Özgür git bir göz doktoruna görün”

Alevlere karşı 1.474 müdahale!

Engelliyi boğazından bıçaklayan şüpheli tutuklandı

Savunma sanayisinden 6 ayda 3,6 milyar dolarlık ihracat

Özgür Özel: "Drone ile adalet aranmaz!"

Bursa’da 4.3 büyüklüğünde deprem!

Bursa'da 7 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı

Tomruk yüklü TIR ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küstahlık edenler hesabını hukuk önünde verecekler”

Özdağ’dan teşkilatına net talimat: “Saraçhane’ye katılmayın!”

Bursa'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından uzmanlardan ilk açıklama geldi

Yangına karşı hava ve kara seferberliği!

Bursa’da bir deprem daha meydana geldi!

Tüm hayvan pazarları ikinci bir emre kadar kapatıldı!

Osmangazi’de kreş sayısı 7’ye ulaşıyor

Yükleniyor