Tarih: 15.09.2011 13:13

KAYMAKAMA VEDA GECESİ

Facebook Twitter Linked-in

Adana Vali Yardımcılığı görevine atanan İnegöl Kaymakamı Durmuş Gençer`i için Angelacoma Hotel`de İnegöl Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

 

 

Düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Durmuş Gençer, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat, Başsavcı Mehmet Demirel, Garnizon Komutanı Yarbay Mehmet Terzi, bazı belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanlarıyla daire müdürleri katıldı.

 

 

Yemeğin ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Durmuş Gençer`e yeni görevinde başarılar dilediğini belirterek, "İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz.?? Dedi.

 

Gecede sivil toplum kuruluşları adına konuşmalarda yapıldı.

 

Kaymakam Durmuş Gençer`e İnegöl`e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Kendisiyle Ramazanda bile çalıştık.Bana bir dosya da İnegöl`ün fotoğrafının çekilmiş haliyle bir rapor sundu. Hakikaten bu devleti ve milleti ne kadar sevdiğinin, benim uhdem de en büyük göstergesi.?? Şeklinde konuştu.

 

 

Özgeçmişini anlatarak konuşmasına başlayan Kaymakam Durmuş Gençer, 33 yıl önce göreve başladığını belirterek, "İnegöl`ün ne kadar büyük ve önemli olduğunun gelirken farkındaydım. Gerçekten köyleriyle ve gelişim itibariyle çok önemli bir ilçe. Dedi

 

Konuşmaların ardından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Kaymakam Durmuş Gençer`e teşekkür plaketi takdim ederken İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci bir fotoğraf hediye etti.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —