Tarih: 23.11.2023 13:44

Keles'te Doğru aday...

Facebook Twitter Linked-in

 AK Parti Keles İlçe Başkanlığına başvurunu yapan Ali Doğru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Özcan Yeni'ye verdi. Başvurusunun ardından kısa bir açıklama yapan Doğru şunları söyledi:

Uzun yıllardır bürokrasinin değişik kademelerinde görev yaptım. Son  4 yıldır  İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyorum. Onun öncesinde de  6 yıl Milli Eğitim Şube Müdürü, 3 yıl da Bursa Teknik Üniversitesinin kuruluş döneminde Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürü olarak görev yaptım. Bunu yanı sıra  Eğitim-Bir Sen'de yönetim kurulu üyeliği ve  yöremizin en büyük sivil toplum kuruluşu Dağ-Der İnegöl Şubesinin kurucuları arasında yer aldım.

Buralardan elde ettiğim tecrübeyi doğduğum topraklar adına kullanmak için bugün kutlu davamız AK Parti'den belediye başkan adaylığı dosyamı teslim etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Geçmişten geleceğe uzanan bir köprü felsefesi ile kim ilçemiz Keles için bir şeyler yaptıysa Allah hepsinden razı olsun. Bizim hedefimiz aldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak Keles'in hak ettiği değere ulaşabilmesi için çalışmak olacaktır" dedi.

Doğru'nun açıklamalarının ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Özcan Yeni “Bugün yöremizin yetiştirdiği müstesna insanlardan biri hemşehrimiz İnegöl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğru hocamız adaylık başvurusunu yapmış bulunuyor. Bizler de çıktığı bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —