Kestel otopark ve pazar alanında son rötuşlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e kazandırılan katlı otopark ve pazar alanı artık açılış için gün saymaya başladı.

ÇEVRE 30.05.2021 12:10:00 0
Kestel otopark ve pazar alanında son rötuşlar

Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe hazırlarken, 17 ilçede de yaşam kalitesini yükseltecek yatırımlara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Kestel ilçesine de modern bir katlı otopark ve pazar alanı kazandırıyor. Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi’nde toplam 15 bin 792 metrekare inşaat alanına sahip 4 katlı, 264 araç kapasiteli otopark, yaklaşık 5 bin metrekarelik pazar alanı ve Bursa Caddesi’ne cepheli 1900 metrekarelik kapalı dükkan alanını da bünyesinde barındıran katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. İlçe merkezindeki parklanma sorununa çözüm üretmenin yanında, pazar alanıyla vatandaşlara daha sağlıklı ortamda alışveriş imkanı sunacak olan proje, kısa süre sonra Kestellilere hizmet vermeye başlayacak. 


  Kestel’e değer katacak 
  Kestel’in her ne kadar Bursa’nın dış ilçesi gibi görünse de Bursa ile birleşmiş, bütünleşmiş, hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel’in nüfus ve ekonomik olarak daha da büyüyeceğini ve bu büyüme potansiyelini karşılayacak projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Makro düzeydeki projeleri ilçe belediyesi ile istişare ederek hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Aktaş, “Otopark ve pazar alanı projemizde artık sona geldik. Ben bu yatırımın hem ilçe merkezine hem de bölgeye ciddi bir değer katacağını düşünüyorum. Kestel otopark ve pazar alanı projemiz şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi. 


          

Bursa’dan Domaniç’e tarımsal destek

Oksijen Kent’te mağduriyet iddiası: "Mahkeme kararı uygulanmadı mı?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz tarihimizin en kritik dönemeçlerinden biri oldu

Bursa’da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

“İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür” sözleri hafızalarda: Hain darbenin üzerinden 9 yıl geçti

Gürhan Akdoğan: “Lozan vazgeçilmezimizdir, üniter yapımız tartışılamaz”

Darbenin seyrini değiştiren kahraman: Ömer Halisdemir’in şehadet noktası özel zeminle korunuyor

Bursa’daki 15 Temmuz programlarının ilk durağı şehitlikler oldu

CHP Lideri Özgür Özel 15 Temmuz gecesini anlattı

Ezilen araç, direnen milletin simgesi oldu!

Demokrasi zaferi 9. Yılında anıldı, başkanlar birlik mesajı verdi!

Darbe girişimi Bursa’da nasıl bozguna uğradı?

15 Temmuz’a özel video: 'Kuşlar Filleri Yener'

TRT Yönetim Kurulu'nda devir teslim!

Sıcak havalarda kıyafet seçimi nasıl olmalı?

Bozbey gündemi değerlendirdi

LGS’de tam isabet: Bursa’dan 14 Türkiye birincisi!

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Arif Bayrak: "Mudanya’nın kalbine beton dikmeyin"

Ahmet Özer tahliye edildi!

Bakan Uraloğlu: "15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Treni, millet iradesini taşıyacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 15 Temmuz'da 2 oğlu şehit olan anneye ziyaret

Başkan Gürkan: ”Terörsüz Türkiye ile Türkiye Yüzyılı kapıları ardına kadar açıldı“

Soykırımın 30.yılında Bursa tek yürek oldu

Kestel’den Sırbistan’a tarım diplomasisi

TRT’de yeni dönem: Başkanlık görevi Prof. Yılmaz’da!

Tarihi açıklama sonrası duygusal anlar

AK Parti'nin yeni şarkısı tanıtıldı

Eski tip ehliyetler için son tarih: 31 Temmuz

Şehit ve gazileri unutmadan süreci selamlıyorum

Mavi bayrak gönderde!

Yükleniyor