Kale Mahallesi’nde kurulan uzun iftar sofraları, mahalle sakinlerini aynı çatı altında buluşturarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi.

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı İmren Çavuşoğlu, AK Parti Kestel İlçe Başkanı Nesri Demir ve Kale Mahalle Muhtarı Ozan Karataş’ın da katıldığı programda vatandaşlarla tek tek ilgilenildi. Başkan Erol, çocuklarla sohbet ederek, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik etti ve önerilerini dinledi.

Ramazan’ın paylaşma ve kardeşlik ruhuna vurgu yapılan programda yüzlerce kişi aynı sofrada bir araya geldi. Başkan Erol, “Bu sofralar, Kestel’in birliğinin ve kardeşliğinin en güzel yansımasıdır. Rabbim birliğimizi daim, sofralarımızı bereketli eylesin” dedi.

Mahalle sakinleri de sokak iftarlarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tür organizasyonların komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini ve Ramazan’ın ruhunu yaşattığını belirtti.
Kestel Belediyesi, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde sokak iftarları düzenlemeye devam edecek ve bu birlik ortamını genişletecek.