Tarih: 27.04.2023 18:43

Kılıçdaroğlu'nun mütevazılık maskesi yine düştü! Bakan Varank paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 6'lı koalisyonun ve ortağı HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saati 12 bin dolara kiraladığı özel uçağının görüntüsü ardından Kılıçdaroğlu’nun kiraladığı bir başka özel uçağın görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Bakan Varank, fotoğraf karesini paylaşıp “THY'nin 11.50 uçağıyla TEKNOFEST'e gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na geldim. Apronda yine bir özel uçak var... Tahmin edin; kim kiralamış? Evet, bildiniz! Minibüslü takiye koalisyonunun adayı; Kılıçdaroğlu” ifadelerini kullandı.

"Adıyaman, ne şatafatlar ne Mercedes'ler gördü"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özgür Özel, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Meral Akşener ile birlikte Adıyaman'da Saadet Partisi'nin iftarına gittik.

Adıyaman, ne şatafatlar ne Mercedes'ler gördü.

14 Mayıs'tan sonra şatafat bitecek!

 

Kılıçdaroğlu ve CHP'nin bu minibüs tiyatrosunu ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank deşifre etti.

"İşte tam olarak takiye budur"

Sosyal medya hesabından uçağın görselini kullanan Varank, şunları ifade etti:

Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır' diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!

Durumu sosyal medya hesabından duyuran Bakan Varank şu ifadeleri kullandı:

THY'nin 11:50 uçağıyla TEKNOFEST'e gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na geldim. Apronda yine bir özel uçak var... Tahmin edin; kim kiralamış? Evet, bildiniz! Minibüslü takiye koalisyonunun adayı; Kılıçdaroğlu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —