KIZ MESLEK LİSESİ`NDEN DOĞA DEFİLESİ

ÖĞRENCİLER TARAFNDAN 4 AYDA HAZIRLANAN ELBİSELER KATILIMCILARIN İZLENİMİNE SUNULDU

KIZ MESLEK LİSESİ`NDEN DOĞA DEFİLESİ
EĞİTİM 30.03.2010 18:56:24 0

Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü tarafından organize edilen, Giyim Üretim teknolojileri alanının hazırladığı ?Doğa? temalı defile düzenlendi.

 

GeçtİĞİMİZ CUMA akşamı ÖZEL BİR Eğlence Merkezinde düzenlenen defile programına, Kaymakam Durmuş Gençer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Yağız, Belediye Başkan vekili Yusuf Şen, Başsavcı Mehmet Demirel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile aileleri katıldılar.

 

 

Program öncesinde kokteyl verilmesinin ardından programının açış konuşmasını yapan Kız Meslek Lisesi Müdürü Salise Ayhan, ? DEFİLEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ.?

 

Konuşmanın ardından, Giyim Üretim teknolojileri alanı başta olmak üzere, Grafik ve Fotoğrafçılık, El Sanatları Teknolojisi ve Çocuk Gelişimi bölümlerinin öğretmen ve öğrencileri tarafından 4 ayda ortaklaşa hazırlanan 45 kostümün yer aldığı ?Doğa? temalı defilede, öğrenciler doğadan esinlenilerek dikilen kostümleri tek tek, podyumda yürüyerek sergilerken, katılanlar tarafından alkışlandılar.

 

Defileyi canlı yayın sistemi ile internet yoluyla izleyen, Milli Eğitim Bakanlığı İşletme Dairesi Şube Müdürü Ekrem Bektaş ile Antalya Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İlkay Aygül, okulun çok güzel bir organizasyona imza attığını vurgulayarak, defilede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Defilenin finali alkışlar arasında yürüyen, Grafik ve Fotoğrafçılık alanının öğretmeni Miray Şimşek?in üzerinde taşıdığı, 1 ayda kese kâğıtlarına şekil verilerek özenle hazırlanan kostüm ile yapıldı.

 

Defilenin sonrasında emeği geçenlere plaketlerini verirken kısa bir konuşma yapan Kaymakam Durmuş Gençer ?Bugün burada sadece güzel bir defile izlemekle kalmadık. Bu defile Türk kadınının başarısını, yaratıcılığının ölçüsüydü. Onun için tüm Türk kadınlarımızı, Türk analarımızı alkışlamak istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.

 

Gecenin sonunda Kaymakam Gençer, emeği geçen belediye Başkan vekili Yusuf şen, Yüzbaşı İbrahim Yağız ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk?e şükran plaketlerini takdim etti.