Kocaeli’de yılbaşında 3 bin 277 güvenlik personeli görev yapıyor

Kocaeli’de yılbaşında 3 bin 277 güvenlik personeli görev yapıyor

GÜNDEM 31.12.2023 20:06:32 0
Kocaeli’de yılbaşında 3 bin 277 güvenlik personeli görev yapıyor
Kocaeli’de yılbaşı akşamı görevi başında olan kolluk kuvvetleri, itfaiye ve acil sağlık personelini ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Bugün itibarıyla emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerimizce toplam 3 bin 277 güvenlik personeli, 350 araç, 2 dron, 3 dedektör köpek görevlendirilmiş ve hassasiyetle güvenlikli tedbirlerini almış bulunuyoruz" dedi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yeni yıla görevi başında girecek olan jandarma ile polis memuru, itfaiye ekipleri ve hastane acil personelini ziyaret etti. Vali Yavuz, ekiplerin gerçekleştirdikleri denetimleri ve çalışmaları yerinde inceleyerek, yeni yıllarını tebrik etti. Vali Yavuz, ilk olarak Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Daha sonra Kartepe’de uygulama noktasını ziyaret eden Vali Yavuz, sürücülerin yeni yıllarını kutlayarak, hız yapmamaları konusunda uyardı. Vali Yavuz, itfaiye müfrezesindeki personele ve Kocaeli Şehir Hastanesi’nde hasta ve personele de karanfil dağıttı.

"Şehit düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum"
Yeni yılın barış ve huzur getirmesini dileyen Vali Yavuz, “Dünyada akan kan ve gözyaşına yeni yılın çare olmasını diliyorum. Başta Rusya-Ukrayna, diğer taraftan İsrail ve Filistin arasında meydana gelen savaşın biran önce bitmesini temenni ediyorum. Ülkemizi hedef alan küresel güçlerin de desteklediği terör örgütlerinin faaliyetlerinin son bulmasını temenni ediyorum. Son terörist kalıncaya kadar bu konudaki mücadelemizin devam edeceğini, terör örgütleriyle ve musahipleriyle mücadele edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu vesileyle son zamanlarda kahramanca şehit düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine bir kez sabır ve başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

"3 bin 277 güvenlik personeli, 350 araç, 2 dron, 3 dedektör köpek görevlendirildi"
2024 yılına girerken hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Vali Yavuz, "Valiliğimiz koordinasyonunda tüm güvenlik birimlerimiz, belediyelerimiz, sağlık kuruluşlarımız, elektrik idaremiz, aklınıza gelebilecek tüm kurum ve kuruluşlarımız koordinasyonumuzda gerekli hazırlıklarını yaptı. Bugün itibarıyla emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerimizce toplam 3 bin 277 güvenlik personeli, 350 araç, 2 dron, 3 dedektör köpek görevlendirilmiş ve hassasiyetle güvenlikli tedbirlerini almış bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

"53 istasyonda 182 sağlık personelimiz hazır"
Yeni yıl akşamı için alınan tedbirlerden bahseden Vali Yavuz, "83 ambulansımız, 53 istasyonda 182 sağlık personelimiz, sahte ve kaçak içkiye yönelik olarak 59 gıda mühendisimiz, SEDAŞ elektrik kesintilerine karşı 56 personel, 40 araç ve 3 mobil jeneratörle, su ve kanalizasyon idaremiz 28 personel ve 45 araç ile kara yolları teşkilatımız, 20 personel, 9 araç ile Kuzey Marmara Otoyolu İşletmesi 14 personel ve 8 araçla, İtfaiye Daire Başkanlığımız yangınlara karşı 172 personel, 19 itfaiye aracı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 120 personel, 25 araç ve 6 çekiciyle, Ticaret İl Müdürlüğümüz de fahiş fiyat uygulamalarına yönelik olarak ekipleriyle sahada bulunacaktır. Kısacası bu gece 3 bin 928 personel, 503 araç, 6 çekici, 3 mobil jeneratör, 2 dron, 3 dedektör köpeğiyle ilgili kurum ve kuruluşlarımız sahada bulunacak. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde yılbaşı geçirmesini sağlamak üzere hepimiz ayaktayız. Bir kez daha başta Kocaeli kardeşlerimiz olmak üzere aziz milletimizin yeni yılını kutluyorum. Sağlık, başarı ve huzur dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
Vali Yavuz’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan eşlik etti.

Zabıta memuru vücut geliştirmede Avrupa şampiyonu oldu

29 yıl hapis cezasıyla 6 aydır aranan şahıs yakalandı

Osmangazi Belediyespor’da yeni başkan Fatih Karayılan oldu

Bursa’da yüzlerce kişi Filistinli anneler için yürüdü

Yusuf Sertkaya, Bursaspor’a veda etti

Maliye Bakanı Şimşek'ten Özel Bankalara Çağrı

NASA uyarıyor: Güneş patlaması iletişimi kesintiye uğratabilir

Hamas'tan Refah açıklaması

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Yeni anayasa için diyalog önemli"

Bursa Merkezli tefeci çetesi operasyonu: Yüksek faizle iş adamlarını mağdur etmişler

Orhangazi'de yangın panik yarattı: 2 kadın dumandan etkilendi!

Bursa'da Anneler Günü kampanyası izdihama neden oldu

İnegöl'de lastiği patlayan cip duvara çarpıp takla attı, sürücü yaralandı

Orhaneli Belediye Başkanı, Elif Su Köklüce'nin vaadini yerine getirdi

Engelliler Meclisi’nden ‘Bahara merhaba’ konseri

Yıldırım'da çevreye dost Mobil Atık Getirme Merkezleri sayısı artıyor

Yıldırım Belediyesi'nden kadınlara hijyenik spor ortamı

Anneler Günü'nde Hamitler Ana Kucağı'nda renkli kutlama

Annesinin böbreği ile hayata tutundu

Traktör kazasında 2 çocuk babası hayatını kaybetti

Organize suç örgütlerine operasyon: 60 şüpheli gözaltında!

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Muhammet Aydın dönemi başladı

Bursa'da yağmurda kontrolünü kaybeden araç yan yattı

Konuşmadan önce resim yapmayı öğrendi

Bursa'da sitedeki yılan panik yarattı

Fatih Karagümrük ile Galatasaray 20. randevuda

Kadınların saç saça baş başa kavgası kamerada

Fenerbahçe ile Kayserispor 46. randevuda

İznik'te sıra dışı bir imam: Olcay Özmen varilden minare yapıp çocuklara cami marketi kurdu

Çiçekçilerin Anneler Günü için yoğun mesaisi başladı

Yükleniyor