Tarih: 09.08.2010 16:09

Komedi Filmi Gibi

Facebook Twitter Linked-in

Toptancılar Sitesi`nde bir işyerine giren at arabalı Gülzade ve Gülsen E. isimli kardeşler, Ramazan ayında fakir ve muhtaç insanlara dağıtılmak için hazırlanan Ramazan kolilerini at arabalarına yükledi. Makarna ve salça bulunan kolileri alan zanlılar, bazı inşaatlardan kabloları da alarak kaçmaya çalıştı. Ancak vatandaşların ihbarı üzerine çevrede yoğunlaşan polis ekipleri iki zanlıyı kısa sürede yakaladı.

"AT ARABASINA POLİS EKİPLERİ ESKORTLUK ETTİ"

 

Yakalanan zanlılardan birisi polis otosuna bindirilirken diğeri ise at arabasını kullandı. At arabasını kullanan kadının kaçma ihtimaline karşı iki polis otosu karakola kadar eşlik etti. Karakolda zanlıların ramazan kolilerini kendilerinin çalmadığını, polislerin erzakları arabaya koyduğunu iddia etti. Zanlılar, daha sonra ifade değişerek, "Makarnaları çocuklarımız aç olduğu için onlara götürüyorduk. 2-3 tane makarna aldım sadece. Aslında bu makarnaları çalan yola atıp kaçtı. Biz de bunları aldık ve çocuklarımıza götürmek istedik. Ancak polisler çalanı değil bizi yakaladı. Erzakları polisler koydu arabaya. Çok garibiz biz" dedi.

 

At arabasındaki kolileri açan polis ekipleri ise şaşkına döndü. Onlarca makarna ve salça karakolun önüne boşaltıldı. Karakolun önü adeta markete döndü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —