Tarih: 20.12.2011 11:42

KOMŞU KÖYÜN DELİSİ`NDE KAHKAHA TUFANI

Facebook Twitter Linked-in

Müşerref-Muzaffer Samda İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencileri `Komşu Köyün Delisi` adlı komedi oyununu velilerin izlenime sundu. Prof. Dr. Üstün Dökmen`in yazdığı oyunu sergileyen öğrenciler, büyük alkış aldı.

 

Müşerref-Muzaffer Samda İlköğretim Okulunun çok amaçlı salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, bazı okul Müdürleri, hayırsever İşadamı Muzaffer Samda ve eşi Müşerref Samda ile öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Tiyatro gösterimi öncesi bir konuşma yapan Müşerref-Muzaffer Samda İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Satılmış, ?5-A sınıfı öğrencilerimiz ?Komşu köyün Delisi? adlı tiyatro oyununu sergileyecekler. Velilerimiz çocuklarını farklı karakterlerde görecek. Gerçekten güzel bir çalışma oldu. Bu tiyatronun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? Dedi

 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, ?Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu?nun güzel bir gecesinde beraberiz.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum?? dedi.

 

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Üstün Dökmen`in kaleme aldığı `Komşu Köyün Delisi` adlı komedi oyunu sergileyen öğrenciler büyük beğeni topladı. Tiyatro büyük beğeniyle izlendi.

 

 


kanal16.com.tr/arsiv/2011-12/20/033633529.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —