Tarih: 19.06.2009 23:43

KOSOVA GAME HOUSE`DEN MUHTEŞEM YILSONU TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

0–6 Yaş arası çocuklara oyun grupları, yuva eğitimi, ana sınıfları ve ilkokula hazırlık konusunda 2 şubesiyle Hizmet vermekte olan Kosova Game House Yetenek geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen 2008–2009 Eğitim Öğretim yılı Yılsonu etkinlik ve mezuniyet töreni dün akşam kültürpark içerisindeki Anfi Tiyatro’da gerçekleştirildi. Programda minik öğrenciler sergiledikleri performansla geceye katılanlardan büyük alkış aldı.

 

 

Kosova Game House Yetenek geliştirme Merkezi’nin düzenlemiş olduğu yılsonu etkinliğine İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, Ak parti ilçe Başkanı Bülent Temelli, Ak Parti İl genel meclis üyesi İsmail Tarık Şimşek, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

Programın açış konuşmasını yapan Kosova Game House Kurucu Müdürü Devrim Kosova Hasırcı, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerek, bizler okulumuzda bu değerli zaman diliminin her anını çocuklarımız için en faydalı programlar düzenliyerek değerlendiriyoruz. Çocuklarınız bizim için çok değerli. Bizler onları geleceğe hazırlamak için özenle çalışıyoruz dedi

 

Minik öğrenciler Programda Saygı duruşunun ardından istiklal marşını hep bir ağızdan okudu.

 

Daha sonra sahne alan çeşitli yaş gruplarından minik öğrenciler sergiledikleri gösteriler ile büyük beğeni topladı.

 

Minik öğrenciler İngilizce şarkıları da başarıyla seslendirdi.

 

Kosova Game House öğrencileri programda şiirler okudu, şarkılar söyledi.

 

Miniklerin bale gösterisi de izleyicilerden alkış aldı.

 

Mehter takımı ve Rumeli yöresinden halk oyunlarının sunulduğu program söylenen şarkılar, danslar ve mezun olan öğrencilere belgelerinin verilmesiyle son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —