KURBAN BAYRAMI VE 30 AĞUSTOS?TA ULAŞIM ÜCRETSİZ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ?NİN TEMMUZ AYI MECLİS OTURUMUNDA GERGİN DAKİKALAR YAŞANDI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ, KURBAN BAYRAMINDA ULAŞIMIN ÜCRETSİZ OLMASINI ÖNERDİ. BUNUN ÜZERİNE CHP GRUBU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI?NIN DA ULAŞIMIN ÜCRETSİZ

KURBAN BAYRAMI VE 30 AĞUSTOS?TA ULAŞIM ÜCRETSİZ
18072019_ca9cdee8a9af864a8399.mp4
GÜNDEM 18.07.2019 18:27:23 0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis salonunda yapılan toplantıda, gündem maddeleri ele alınırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 11-14 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek Kurban bayramı sürecinde ulaşımın ücretsiz olmasını önerdi.

Aktaş’ın önerisinin ardından CHP grubu da söz alarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da ulaşımın ücretsiz yapılmasını istedi.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE GERGİN OTURUM

İki öneriyle ilgili görüşmeler sürerken, CHP’li Meclis Üyesi Şahin Sevinç’in açıklamaları ortamı bir anda gerdi.

Bunun üzerine Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, CHP’li Meclis üyesi Sevinç’e tepki gösterdi.

Tepkiler üzerine Şahin Sevinç meclis salonunu terk etti. Bu sırada diğer bir CHP’li Meclis üyesi Ercan Korkmaz da tartışmalara katılınca, Başkan Alinur Aktaş’ın uyarısıyla salon dışına çıkarıldı.

KURBAN BAYRAMI VE 30 AĞUSTOS’TA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Tartışmaların ardından yapılan oylamada Kurban Bayramı’nda toplu ulaşımın ücretsiz olması oy birliğiyle kabul edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da BursaKart’ı göstermek şartıyla ulaşımın ücretsiz olması yine Büyükşehir Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.