KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU AYŞE KEŞİR OLDU

AK PARTİ BURSA KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NIN DÜZENLEDİĞİ, ‘GENÇLER İLE BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİ’ PROGRAMININ KONUĞU, AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞE KEŞİR OLDU.

BURSA HABER 12.10.2021 12:27:00 0
KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU AYŞE KEŞİR OLDU

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde, ‘Gençler ile Büyük Türkiye Yolunda Kütüphane Söyleşileri’ programı düzenledi. Moderatörlüğünü AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz’ın yapmış olduğu ‘Gençler ile Büyük Türkiye Yolunda Kütüphane Söyleşileri’ programının konuğu AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir oldu. ‘Kütüphane Söyleşileri’ programına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz’ın yanı sıra AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı ve Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve 100’ü aşkın genç katıldı.

“GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanemiz İl Kadın Kolları başkanımızın da ifade ettiği gibi Bursa’nın en güzel merkezi ve tüm gençlerimizin buluşma mekânı. 1250 metrekare alandan oluşan bir mekân olan kütüphanemiz, önceden toplantı salonu olarak kullanılmaktaydı. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak, haftada 1 saatlik kullanılan bu yeri 365 gün 24 saat kullanılabilecek bir mekân haline getirdik. 300 kişilik bir kapasitemiz, 20 bini aşkın kitabı bünyesinde barındıran kütüphanemiz, sınırsız wifi hizmetimiz, konferans salonumuz, bilgisayar çalışma odalarımız, kafeteryamız ve birbirinden özel ikramlarımız ile Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanemizi Yıldırımlı gençlerimizin istifadesine sunduk. Ayda 10 binin üzerinde gencimizi Uyumayan Kütüphane’mizde ağırlıyoruz. Gençlerimizin bu teveccühü bizleri yeni mekânlar, yeni kütüphaneler açmaya yönlendiriyor. Bu bağlamda 2 yeni kütüphanemizin projelerini tamamladığımızın da müjdesini vermek istiyorum. Biri Mimar Sinan mahallemizde diğeri de Setbaşı bölgesinde hizmete açılacak olan kütüphanelerimizde yakın zamanda çalışmalara başlayacağız. Şehir deyince bizim aklımıza beton binalar değil insanın kendisi geliyor. Bunun için insana dokunacak işleri önemsiyoruz, bu doğrultuda çalışmaları hayata geçiriyoruz. Hem ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaptığımız Gelecek Merkezimizle, kütüphanelerimizle, üniversite hazırlık merkezlerimizle hem de kültür merkezleri ile gençlerimizin her daim yanındayız” dedi.

GENEL BAŞKAN KEŞİR, GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

İş yaşamından aileye, siyasetten eğitime, medyadan beyin göçüne kadar birçok konuda gençlerden gelen soruları cevaplayan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir gençlerle bir araya geldiği için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendi yaşam hikayesinden bahsederek gençlere nasihatlerde bulunan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, “En güzel dönemlerinizden biri olan gençlik çağınızın kıymetini bilin. Lise ve üniversite çağları kendinizi yetiştirebileceğiniz, donanımlı hale getirebileceğiniz en iyi dönemlerden birisidir. Bunun yanında gençler olarak sivil toplum faaliyetlerine zaman ayırın. Öğrenci iken mutlaka bir sivil toplum kuruluşuna üye olun. İşiniz yoğunsa mutlaka sendikal faaliyetlere katılın. İlminizin, enerjinizin, vaktinizin zekâtını verin. Gezdiğiniz şehri anlamlandırmaya çalışın. Gittiğiniz her yerin bir hikâyesi var. Bunlara dikkatli bakın. Şehrin size fısıldadığı şeylere kulak verin. Biraz yakınlaşın ve dinleyin. Hepsi size bir şeyler öğretir. Hem kendinizi geliştirmek için hem de kendinizi dinlemek için özel vakit ayırın. Değişimi ve dönüşümü hızlı olan bir dünyada yaşıyoruz. Bizler hepinizi bu dünyanın birer beşeri sermayesi olarak görüyoruz. Aynı zamanda bu içinde bulunduğumuz salonda Türkiye’nin beşeri sermayelerinin yetiştirilmesine aracılık ediyor. Hem kendiniz hem de ülkenizin yarınları için hedefleriniz olsun. Bir şeyleri başarmak için hırslı ve azimli olun. Hırs iyi bir şey. Ondan asla vazgeçmeyin. Sizi diri tutacak olan şey bu. Kendi kariyerinizle ilgili bir iddianız varsa, bir dünya tasavvurunuz varsa çalışmayı bırakmayın. Mesleğinizin ve alanınızın sorunları ile ilgilenin. Bu yol sizi siyasete götürür ve hedeflerinizin peşini asla bırakmayın. Hayallerinizin peşinden gidin” dedi.


Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı)

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO görevine Selahattin Bilgen atandı

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Yaralı leyleğe jandarma şefkati

Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi

Emine Erdoğan: "Şifanın arandığı en kadim kaynaklardan biri hiç şüphesiz hala keşfedilmemiş bitkiler alemidir"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “101 milyar 745 milyon TL yatırım yaptık”

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)

Serdar Topraktepe’den 4 değişiklik

İstanbul Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu

Eyüpsultan’daki trafik kazasında ölen zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

Otomobil köprü ayağına çarptı: 1 Yaralı

Ambarlı Liman Yolu’nda oluşan tır kuyruğu havadan görüntülendi

Ümraniye’de iki katlı ev alev alev yandı

Yalova’ya 2024’ün ilk 3 ayında 233.8 milyon liralık yatırım

Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu

Yeni Türkiye Partisi il ve ilçe kongreleri için start verdi

Galatasaray, 5 futbolcusu ile sözleşme yeniledi

Başkan Özdemir şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti

İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

Paycell’den yerli ödeme yöntemi TROY kart

Babaeski’de trafik denetimi: 6 motosiklet trafikten men edildi

Bozüyük Belediyesi ilaçlama çalışmalarına hız verdi

Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı

Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti

Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti

Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon

Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu

Bursa’da feci kaza: 1’i çocuk 5 yaralı

Yükleniyor