LÖSEV'den Başkan Aydın'a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın, Başkanlık koltuğunu lösemili çocuklara bıraktı.

BURSA HABER 7.11.2024 17:07:00 0
LÖSEV

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla iki özel misafirini makamında ağırladı. Başkan Aydın, başkanlık koltuğunu lösemiyle mücadele eden çocuklar adına Esila ve Semanur’a devretti. Ziyaret sırasında, Başkan Aydın, çocukların sağlığına kavuşması için yapılabilecek her şeyin yapılmaya hazır olduğunu vurguladı.

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında gerçekleştirilen anlamlı ziyaret, Başkan Erkan Aydın’ın sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Aydın, Esila ve Semanur ile sohbet ederek onlara moral verdi. Ziyarette, tüm lösemi hastalığıyla mücadele eden çocukların bir an önce iyileşmesini temenni eden Aydın, “Çocuklarımızın yüzleri gülsün diye her zaman yanlarındayız. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın farkında olalım ve kök hücre bağışı ile bir çocuğa umut olalım” dedi.

Başkan Aydın, ziyarette ayrıca LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Aslı Metin Sakarya, Enstitü Kurucu Yöneticisi Mesut Baruk ve Sosyal Hizmetler Kıdemli Yönetmeni Mustafa Vural’dan, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. LÖSEV’in, özellikle Bursa’daki Lösemili Çocuklar Bilim ve Doğa Köy Enstitüsü gibi projelerinin önemine değinen Başkan Aydın, bu projede emeği geçen gönüllü ve destekçilere teşekkür etti.

Başkan Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemize kazandırılan Bursa Lösemili Çocuklar Bilim ve Doğa Köy Enstitüsü çok önemli bir proje. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için, LÖSEV için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.”

Ziyaretin sonunda, LÖSEV yetkilileri de Başkan Aydın’a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ileterek, işbirliğinin devam etmesi temennisinde bulundular. 

Türk Yıldızları, KKTC semalarında gösteri uçuşu yaptı

Bursa’da 1 Mayıs coşkusu

Fikret Aslan: "Fayların işi deprem üretmek, bizim işimiz çözüm üretmek"

Kütahya'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Beyhan Hoca: Bursa’da 6 büyüklüğündeki depremde bile hasar alabilecek binalar var

AK Parti'de '' Teşkilat Akademisi '' eğitimleri başlıyor

Tarlada kurmak istediği köstebek tabancası patlayınca hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 1 Mayıs’ta 79 ilde 127 açık hava toplantısına izin verildi

Sinemalarda bu hafta

Cumhurbaşkanı Erdoğan işçi ve işveren temsilcilerini kabul etti

Bursa'da iki kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı

Uluabat Gölü'nde kaçak avlanan 30 kişiye 427 bin TL ceza kesildi

Engin Polat'a hapis cezası verildi

1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz

Engelleri aştı hayallerine ulaştı

Yenidoğan Çetesi davasında 10 tahliye

Yenişehir’den Dubai çıkarması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şeffaf olacaklardı, bantçı olup çıktılar"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Suriye politikamız açık ve net”

Genç beyinler İnegöl'de buluştu

Özel ve Karabatı, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı

Kademeli emeklilik gelecek mi?

Bursa'da 600 polisle uyuşturucu operasyonu: 41 gözaltı

“Bursa iş dünyası zirvede: BTSO’dan Ekonomi ve Dirençli Kentler atağı!”

Bursaspor dünya deviyle anlaştı!

Borsa'da büyük vurgun operasyonu: 15 kişiye gözaltı kararı!

1381 engelli öğretmen ataması bugün yapılacak

Brent petrolün varili 62,57 dolardan işlem görüyor

İstanbul’da deprem sonrası 25 bin bina incelendi

Bursa’nın altyapısı için bilimsel kontrol dönemi başladı

Yükleniyor