Maher Zain'den müzik ziyafeti

Dünyaca ünlü İlahici Maher Zain, Osmangazi Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu. Binlerce Bursalı, soğuk havaya aldırmadan Zain'in ilahilerine eşlik etti.

Maher Zain
BURSA HABER 25.03.2024 14:12:00 0

Muhabir: Musa Koçak

Bursa'nın yeni cazibe merkezi Osmangazi Meydanı, Ramazan ayının coşkusunu dünyaca ünlü İlahici Maher Zain ile yaşadı. Soğuk havaya rağmen binlerce Bursalı, Zain'in sesini dinlemek için meydanda bir araya geldi.

Konserde en sevilen ilahilerini seslendiren Zain'e hayranları hep bir ağızdan eşlik etti. Coşkulu kalabalığa unutulmaz bir akşam yaşatan Zain'e Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar tarafından Osman Gazi minyatürü hediye edildi.

Osmangazi Meydanı'nın Bursa'nın buluşma noktası olduğunu ifade eden Başkan Dündar, "Bu meydan Bursa'ya çok yakıştı. Bursalılar bu meydanı çok sevdi. Yeni dönemde de inşallah Osmangazi'ye yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Osmangazi Meydanı'nda Bursalılarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Maher Zain, "Burada coşkulu bir kalabalık var. Bursa güzel bir şehir. Konser öncesinde Mustafa Dündar Başkan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni gezdirdi, çok beğendim. Osmangazi Meydanı da çok güzel. Burada çok güzel kalabalık var burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu. Zain, Filistin'e destek olmak için konser boyunca şarkılarını omzundaki puşide ile söyledi.