Mahmut Orhan -10 derecede Uludağ?ı ısıttı

Bilyoner Wınterfest?in üçüncü dönemi-10 derecede yapılan ve 2 bin 500 kişinin katıldığı partiyle devam etti.

MAGAZİN 11.02.2020 11:29:26 0
Mahmut Orhan -10 derecede Uludağ?ı ısıttı

Dünya müzik listelerini alt üst eden Mahmut Orhan, festivalin önemle beklenen etkinliğinde Jack Lives Here’ın sunduğu kayak sonrası partisinde yaklaşık 2 bin 500 üniversite öğrencisine karlar üstünde müzik ziyafeti çekti.  Festival dahilinde ücretsiz olarak gerçekleşen partide Beceren Kafe’ye sığmayan gençler kafe önündeki pisti doldurarak Uludağ’da yıllarca hatırlanacak bir performansa tanıklık ettiler. 


  Kayak sonrası partisi devamında üniversiteli gençler, Birlikte Güzel Blue Room’da Lil Zeyn ve sonrasında VIBE’da Norm Ender ile geceye devam ederken, kapanış Pepsi Twist Hour’da Deniz Sipahi canlı konseri ile gerçekleşti. 


  29 Ocak - 13 Şubat tarihleri arasında devam eden Bilyoner Winterfest Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu binlerce üniversiteli genç ile Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Ceza, Mahmut Orhan, Büyük Ev Ablukada, Murda, Norm Ender, Burak Yeter, Anıl Piyancı, Abdullah İnal, Aga B, DJ Artz&Bugy, Emrah İş, Arem Özgüç, Arman Aydın, Big G, Furkan Çavuş, Boygar, Deniz Sipahi, Müjde Kızılkan, Güntaç, Baran Bayraktar, Meli, Levent Özbay, Kubilay Caner,Virgin Radio DJ’s  bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alan isimler. 


  İlki 1996 yılında 40 kişilik bir öğrenci turu olarak düzenlenen Bilyoner Winterfest, bu sene 24. Yılında 8 bin 500 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlıyor.  7 ülkeden gerçekleşen katılım ile festivalde bu yıl 12 otel toplamda 3 bin 300 adet oda kapatıldı.  İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ sezonunun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurma amacıyla gerçekleşen festival son 6 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemini yaşatmakta ve Uludağ ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmaktadır. Bilyoner Winterfest, ACE OF MICE ödüllerinde 2013,2014 ve 2015 yıllarında En İyi Gençlik Festivali, 2016,2017 yıllarında da Ace of M.I.C.E En İyi  Festivali ödülünü aldı. 

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Donald Trump: Sınırsız mühimmat ve bolca zamanımız var

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Kestel’de camiler bayrama hazırlanıyor

Enes Çelik’ten PFDK'ya sert tepki

İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi

Alkole sıkı denetim geliyor

Bursaspor - Muşspor maçına PFDK’dan ceza

Başkan Özdemir: “Nilüfer bir kadın kentidir”

İnegöl’de drift yapan sürücüye 140 bin lira ceza

Başkan Aydın Alacahırka’da vatandaşlarla iftarda buluştu

Ramazan ruhu Gemlik’te paylaşıldı

Bursa’da binanın çatı katı alevlere teslim oldu

Aşevinde skandal: Kavurmadan çıkan çip yarış atı Smart Latch’e ait

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı

Bursa’da trafikte korku dolu anlar

Mücteba Hamaney: Bölgedeki ABD üsleri kapatılmalı

Hakan Fidan: “Orta Doğu’daki savaş bir an önce sona ermeli”

Nilüfer’de kulak sağlığı konuşuldu

BTSO Başkanı Burkay: “Asıl güç dayanışma ve birliktedir”

Bursaspor maçı Nilüfer’de dev ekranlarda olacak!

Merkez Bankası'nın rezervlerinde haftalık düşüş!

Yıldırım spor kentine dönüşüyor

Füze tehdidine karşı S-400 neden kullanılmadı?: MSB'den açıklama!

Yükleniyor

loading