Tarih: 27.08.2024 16:49

Makam koltuğunu halka açan Belediye Başkanı: 5 yıl tahta sandalye kullanacağım

Facebook Twitter Linked-in

Kanal 16’ya konuşan Özel, “Koltuktan değer alan değil, koltuğa değer veren olmalıyız” diyerek, makam koltuğunu gerçek sahibi olan halka verdiklerini söyledi. 

Yenişehir, ilginç bir gelişmeyle gündemde.  Daha önce odasının kapısını söken veya Kuran’a el basarak görev yapan belediye başkanları olmuştu ancak deri makam koltuğunu tahta sandalye ile değiştiren ilk kent yöneticisi Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel oldu. 

Önceki gün Kanal 16 ekibini makam odasında ağırlayan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, tahta sandalyenin gerekçesini açıkladı. 31 Mart seçimleri öncesi, seçmene verdikleri sözleri yerine getirmeleri gerektiğinin altını çizen Özel, “Bizler koltuktan değer alan değil koltuğa değer veren kent yöneticileri olmalıyız. Bu nedenle göreve seçildikten sonra deri makam koltuğunu, halkın kullanımı için bekleme odasına taşıdım. Çünkü o koltukta oturmayı biz değil, halkımız hak ediyor. Ben de tahta sandalyeye değer katmaya çalışıyorum. 5 yıllık görev dönemimde, hep tahta sandalyeyi kullanacağım” dedi. 


 

Haber: Mustafa ÖZDAL 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —