Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Akşener ile görüşecek! İyi Parti: 'Gerçeği yansıtmıyor'

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile görüşeceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Akşener ile görüşecek! İyi Parti:
GÜNDEM 4.03.2023 17:07:00 0

CHP'den yapılan açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın (Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu) Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler" denildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştirileceği iddia edilmişti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu yaptığı açıklamada, ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sayın Akşener'e bir ziyaret gerçekleştireceği yönündeki bilgi doğru değildir.'' ifadelerini kullandı.