Megastar Tarkan'ın İstanbul konserlerinden aldığı ücret belli oldu!

Tarkan, yedi yıl aradan sonra İstanbul’da verdiği 10 konserle yaklaşık 70 bin hayranıyla buluştu ve konserlerden yaklaşık 500 milyon TL gelir elde etti.

MAGAZİN 8.02.2026 16:33:00 0
Megastar Tarkan

Yedi yıl aradan sonra İstanbul sahnelerine dönen Tarkan, 10 gün süren konser serisiyle yaklaşık 70 bin hayranıyla bir araya geldi. Megastar, konserlerden elde edilen toplam gelirin tüm masraflar düşüldükten sonra yaklaşık 500 milyon TL’ye ulaştığını açıkladı.

İstanbul’daki konser maratonunun ilk performansı Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Tarkan, sahnede toplam 23 farklı kostüm giyerek hayranlarına görsel bir şov da sundu. Organizasyonun kusursuz ilerlemesi için 350 kişilik bir ekip görev yaptı.

Bilet fiyatları 1500 TL ile 12 bin 600 TL arasında değişirken, özel locaların fiyatı 400 bin TL’den satışa sunuldu. Bu durum, konserlerin İstanbul’daki hayranlar için ne kadar özel ve prestijli olduğunu gözler önüne serdi.

Konserlerin ardından duygularını paylaşan Tarkan, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Bana sorarsanız biraz boşluğa düşmüş gibiyim. Konserler o kadar muazzamdı ki hâlâ etkisi altındayım” sözleriyle yaşadığı duygusal yoğunluğu aktardı. Sanatçı ayrıca, “Yarattığımız enerji inanılmazdı, şimdiden sizi özledim” diyerek sevenlerine mesaj gönderdi.

Toplam 10 gün süren konserler, Tarkan’ın İstanbul’daki hayranlarıyla yeniden buluşmasını sağlayan unutulmaz bir müzik deneyimi olarak kayıtlara geçti. Bu etkinlik, sahne şovları, kostümler, yüksek organizasyon standardı ve yoğun katılımla, İstanbul’un müzik takviminde özel bir yere sahip oldu.

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Baykar'ın sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2 testleri tamamladı!

Başkan Yılmaz Halep’te iftar sofrasına katıldı

Timsah frene bastı!

Emeklilerin beklediği gün geldi: Paralar yatmaya başladı!

Bursa’da geleneksel sahur, elektrikli motosikletle buluştu

Başkan Bozbey: “Kentimizi ve mahallelerimizi yarınlara hazırlıyoruz”

Bayram öncesi Bursa'da huzur denetimi

Mudanya’da kamyon dehşeti: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursaspor’un ilk 11'i belli oldu!

Bursa’da 7 yıldır kayıp olan çocuk bulundu

Ramazan bereketi Bağlarbaşı’nda yaşandı

Bursa’da pizza şubeleri kundaklandı

Taksilerde fiş zorunluluğu başladı

Nilüfer’de şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında buluştu

Osmangazi’de metruk binada korkutan yangın

İnegöl’de parkta ağaç yangını paniğe neden oldu

Bursaspor kritik 3 puan peşinde!

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Donald Trump: Sınırsız mühimmat ve bolca zamanımız var

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Yükleniyor

loading