MEZBELELİK ALAN MODERN OTOPARKA DÖNÜŞTÜ

İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Atatürk Caddesi üzerinde mezbelelik halde bulunan alanı 18 araçlık modern bir otoparka dönüştürdü.

BURSA HABER 26.10.2020 15:38:00 0
MEZBELELİK ALAN MODERN OTOPARKA DÖNÜŞTÜ

 

 Belediye Başkanı Alper Taban, bu tür çalışmaların kıymetli olduğunu söyledi.

Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesinde Cumhuriyet Mahallesi Gazi Atatürk Caddesi üzerinde mezbelelik halde bulunan alanı modern bir otoparka dönüştürdü. Daha önce kullanışsız şekilde gelişigüzel araçların park edildiği 245 m2’lik alanda, yeşil alan ve otopark uygulaması hayata geçirildi. Yeni görünümüyle adeta bölgenin çehresini değiştiren alanda 18 araç park edebilir hale geldi.

 

BU TÜR ÇALIŞMALAR KIYMETLİ

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte yapımı tamamlanan alanda incelemelerde bulundu. Vatandaşlara çalışmanın hayırlı olması temennisinde bulunan Taban, “Bugün Cumhuriyet Mahallemizde Gazi Atatürk Caddesindeyiz. Burada arkadaşlarımızın geçmiş günlerde başlayıp kısa süre önce de tamamladığı çalışmayı yerinde bitmiş halini görelim istedik. Bu tür yapılan çalışmalar kıymetli. Mahallelerimizin ihtiyacı olan gerek çocuk parkı, gerek otopark, altyapı, üstyapı gibi… Biz de yapılan her işten dolayı inanılmaz mutlu oluyoruz” dedi.

YEŞİL ALANLARIN ARTMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çalışma hakkında da bilgiler veren Taban, “Burada da arkadaşlarımız yaklaşık 245 m2’lik bir alanda 18 araçlık otoparkı hayata geçirdiler. Güzel bir şekilde vatandaşlarımız bu otoparkı kullanmış olacak. Burada görüldüğü üzere yeşil alan uygulamaları da yapıldı. Mevcut ağaçları da koruyarak, ilave olması gerekenleri de ilave yaparak güzel bir hale dönüştürmüş olduk. Tabi bunlar hemen hemen her mahallemizde ihtiyaç olan konular. Araç sayısı her geçen gün artıyor şehrimizde. Onlara otopark üretmemiz lazım. Beraberinde insan yeşili gördüğünde, ağacı, bitkiyi gördüğünde hayata daha pozitif bakıyor. Bizler de bunun şehrimizde arttırılmasını istiyoruz. Tabi ki binalar betonarme yapılacak ama o binaların projeleriyle, çevre düzenlemeleriyle mahallelerimizde yeşil alanları korumak ve arttırmak istiyoruz. Burada yaptığımız çalışmayla da mahallemize küçük de olsa bir dokunuş sağladık. Bununla da yetinmeyeceğiz. Mahallelerimizin eksikleri olan başta altyapı olmak üzere ve üst yapıda ihtiyaç olan tüm konuları bir bir her mahallemizde hayata geçirmek istiyoruz. Yapılan çalışmalar hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.

Mudanya’da “3 suya 600 TL” iddiası sonrası denetim

MHP İl Başkanı Tekin’den Başkan Özel’e destek

Kestel’e değer katan yatırımlar kamuoyuyla paylaşıldı

Yeni Kestel Belediye yönetimi kendi hikayesini yazıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Avrupa’ya güvenlik çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan nüfus uyarısı

CANLI - Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Bursa’da Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’nin kapasitesi 4 kat artırıldı

Bursa’da saç ekimi talebi artıyor: Doğru merkez seçimi neden kritik?

Bayraktar TB3 Baltık Denizi’nde tek uçan hava aracı oldu

Nilüfer Belediyesi’nden 64 mahallede erzak desteği

Terörsüz Türkiye Komisyonu raporunu tamamladı

Bursa’da deniz taştı, yollar göle döndü

Uludağ’da kar bereketi turizmi canlandırdı

Osmangazi’de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Osmangazi Ramazan’a dolu dolu hazırlanıyor

Donald Trump’tan Ramazan mesajı

Bursa Nilüfer’de su kesintisi uyarısı

Gazze’de bombalar olmadan ilk sahur

Mustafa Bozbey: Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum

Bursa emniyetinden 700 personelli operasyon

Komisyon bir kez daha toplanıyor: Ortak raporda sona gelindi

Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç gözyaşlarıyla uğurlandı

İnegöl’de uyuşturucu sevkiyatına polis baskını

BESAŞ ramazan pidesi 25 liradan satışta

İnegöl'de öfkeli genç ablasını bıçakla rehin aldı

Yenişehir’de Komutan Büğdüz’e duygusal veda

Bursa’nın yerli otomobili Amperino yatırımcısını bekliyor

TİMBİR Yönetimi şubat toplantısını online yaptı

Yıldırım Belediyesi’nden Ramazan’a özel etkinlik ve iftar programları

Yükleniyor