Tarih: 10.04.2023 18:23

MHP Bursa, Milletvekili adaylarını tanıttı

Facebook Twitter Linked-in

En çok alkışı Metin Çoraklı Aldı!
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aday Tanıtım Toplantısı’nda ismi okunan 1. bölge 5. sıra Milletvekili Adayı Metin Çoraklı Salonda en çok alkışı alan isim oldu.
Sunucunun Çoraklı'nın ismini anons etmesinin ardından Salonda alkış tufanı koptu!
Metin Çoraklı’nın öz geçmişi okunduktan sonra da alkış aynı tempoda devam etti.

 

Merinos Atatürk Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtıma, MHP  İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gülahmet Türk, İlçe Başkan ve Yöneticilerin yanı sıra, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ,1. Bölge 1. Sıra adayı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 2. Bölge 1. Sıra adayı aynı zamanda MYK üyesi Fevzi Zırhlıoğlu,2. Bölge 2. sıra adayı MDK üyesi Muhammet Tekin, Meclis Üyeleri, Milletvekili adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

Toplantıda konuşan MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli ülküdaşlarım. Şimdi yeni ve tarihi bir imtihan önümüzdedir. Türkiye'nin ve Bursa'nın kaderini yakından etkileyecek bir seçime çok az kalmıştır. Artık yürümek zamanıdır. Artık Bursa için seçim yapma vaktidir. Allah'a inanıyoruz ve öyle yürüyoruz. Kısıtlı imkanlarla, yüksek mücadeleyle. En başta tavizsiz bir mizacımız, cesur  yüreğimiz var.

 Türk milletine sevdalı bir kalbimiz var. Hiçbir zalime minnet etmeyecek asaletimiz. geri adım atmayacak kararlılığımız var. Yenilmeyecek, eğilmeyecek, kırılmayacak güçlü bir irademiz var. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa. Şu an karşımızda ne kadar kumpascı, komple şu yıkım senaristi, dağılma oyuncusu, ihanet figüranı varsa önümüzde Turanı kurmak için çalışıyoruz. Başaracağız. Başaracağız. Başaracağız. Cumhur ittifakının karşısında durmaya çalışıyorlar. Büyüyerek devam edeceğiz.”

 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —