MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli konuşmasına bayramda trafik kazalarında ve Diyarbakır-Mardin yangınlarında hayatlarını kaybedenlere başsağlığı dileyerek başladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
Haberi Sesli Oku
SİYASET 25.06.2024 14:48:00 0

MHP lideri, grup toplantısında yaptığı konuşmasıyla cumhur ittifakında çatlak iddialarına yanıt verdi.

"Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir"

Bahçeli açıklamasında,

"Riyakar demokratlar, şaibeli devrimciler, tatlı su kurnazı eski tüfekler, yalancı hürriyet perverler, yozlaşmış elitler, kriz sever siyasetçiler, karanlık odaklar, dış bağlantılı maşalar, partimiz, ittifakımız ve ülkemiz aleyhine psikolojik harp tekniklerine başvuran kansızlar, zilleti zarafet, çözülmeyi normalleşme gibi teşmil eden münafık simalar geceli gündüzlü operasyon yürütmektedir. 

Tekraren ve inançla söylüyorum, Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Kiralık gazeteler, iç işgal cephesine ekranlık yapan başta Halk Tv olmak üzere bazı televizyon kanalları, yarım porsiyon aydınlar, satılmış köşe yazarları, şerefini üç kuruşa devretmiş bir kısım sivil toplum kuruluşu yöneticileri MHP'yle yatıp MHP'yle kalkıyorlar. 

Bunlara siyaseten her türlü desteği verip sözcülüğüne talip olan CHP’nin başkanı da iki de bir kale duvarlarımızı taşa tutuyor, olmayan siyasi aklının dibindeki tortuları ortalığa saçıyor. Bu şahsın "o iki kişi" diyerek sistematik ve plan dahilinde suçlayıp saldırdığı değerli arkadaşlarım, benim can beraberi ülküdaşlarımdır ve partimizin saygın isimleridir. Çürük tahta üzerinde siyasi tiyatro sahnesi açan bu zatın her meselede partimizi zan altında bırakma gayreti, dava arkadaşlarımızı doğrudan hedef alma densizliği siyasi ahlakla zaten bağdaşmamaktadır." ifadelerine yer verdi.