Tarih: 04.08.2015 17:25

MHP´DEN HDP´YE SERT YANIT

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Selahattin Demirtaş´ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Demirtaş´ın Bahçeli hakkındaki sözlerine, yaptığı yazılı açıklama ile cevap veren Büyükataman, "Selo bilmelisin ki; 46 yıllık şerefli mazisiyle MHP şerefsize şerefsiz, namussuza namussuz der. Dağdaki teröriste terörist diyemeyenlere şerefli mi diyecektik? Anasının eteğini giyip sokakta polis taşlayanlar kendilerini şerefli mi saymaktadır?" dedi.

"Bölücü Terör örgütü PKK´nın saz heyeti olan partinin solisti Selo namlı oğlan, Sayın Genel Başkanımıza laf yetiştirme gayretine girmiştir? sözleriyle Demirtaş´a yüklenen Büyükataman, ?Havuz sefasında iken ülkenin durumu ile ilgili ahkam kesen Selo´ya Kürt kökenli vatandaşlarımız kanmamaktadır. PKK-HDP asla Kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi değildir, olamaz. Ülkemizin Güneydoğusunda yaşayan Kürt kökenli vatandaşlarımız seçim döneminde partimize de ulaşarak sandık güvenliği ve kendi can güvenliklerinin olmadığını ifade etmişlerdir. Vatandaşı canıyla tehdit ederek alınan sonuç ne kadar sağlıklıdır? diye sordu.

Büyükataman sözlerini şöyle tamamladı: ? Terör örtünün etekleri altında siyaset yapanlar, milletvekili sıfatıyla bağdaşmaz. HDP´ye oy vermiş olan seçmenlerin de şehit haberleri geldikçe pişmanlıkları tarafımıza ulaşmaktadır. Hiç kimse bizi, milletimizin tertemiz ve onurlu mensupları olan Kürt kökenli kardeşlerimizle ters düşüremeyecek, aramıza duvar öremeyecektir."


/kanal16.com.tr/2015-8/4/182902546b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —