Tarih: 25.06.2008 00:07

MİLLETVEKİLİ KIZILCIKLI`DAN İNEGÖLSPORA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Ak parti bursa milletvekili Sedat kızılcıklı İnegöl belediye başkanı Alinur aktaş, ak parti ilçe başkanı burhan alıcı ve yönetim kurulu ile birlikte Abdullah ezim başkanlığındaki inegölspor yönetimini ziyaret etti.

 

İnegölspor tesislerinde bir araya gelen milletvekili kızılcıklı ve inegölspor yönetim kurulu üyeleri yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette ilk konuşmayı yapan inegölspor yönetim kurulu başkanı Abdullah ezim, yönetim kurulu olarak ilk hedeflerinin kulübe gelir sağlayacak projelere imza atmak olduğunu ifade etti.

 

Belediye başkanı Alinur aktaş ise, belediye olarak stadyumun kiralanması ile ilgili çalışmalara başladıklarını, il spor müdürlüğü ile yazışmaların yapıldığını milletvekili kızılcıklınında konuyla yakından ilgilendiğini belirterek daha sonra stadyumun kullanın hakkını sembolik bir bedelle inegölspora devredeceğiz diye konuştu.

 

Milletvekili kızılcıklı ise konuşmasında inegölün gözbebeği inegölspora her anlamda ellerinden geldiği kadar destek vereceklerini ifade ederek, inegölspor şu anada bulunduğu konumu hak etmiyor. Yeni yönetimin inegölsporu hak ettiği yere getireceğine inanıyorum Diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —