Tarih: 13.08.2017 11:58

MİLLİ KİCK BOKSÇUYU VURAN SANIK HAKİM KARŞISINDA

Facebook Twitter Linked-in

Milli kick box sporcusu 21 yaşındaki Mehmet Muhittin Saltık´ı geçtiğimiz Mart ayında pompalı tüfekle ateş ederek yaralayan Sanık Mehmet Yıldırım hakim karşısına çıktı.

Olayda genç sporcu Mehmet Muhittin Saltık, kimliği belirsiz bir kişinin cep telefonu ile kendisini araması üzerine evden dışarı çıkmış o sırada kapı önüne pompalı av tüfeğiyle bekleyen zanlı 21 yaşındaki Mehmet Yıldırım kendisine ateş ederek kaçmıştı. Göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Saltık, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 21 yaşındaki Mehmet Yıldırım olaydan 2 ay sonra tutuklandı.

 

Sanık hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi´nde ´kasten öldürmeye teşebbüs´ suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Mahkemede ifade veren sanık savunmasında Saltık´ın kardeşini bıçakla yaraladığı, internetten aldığı tüfekle kendisine hesap sormak için yanına gittiği sırada, Saltık´ın bıçakla kendisine saldırması nedeniyle panik yaparak tüfeği ateşlediğini ve öldürmek niyetinde olmadığını söyledi.

Şahitlerin dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, Mehmet Muhittin Saltık´ın bir sonraki celseye zorla getirilip diğer şahitlerin dinlenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


/kanal16haber.com/2017-8/13/121730757b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —