MİNİBÜSÜN ÇARPTIĞI 2 BİSİKLETLİDEN 1’İ ÖLDÜ

SERVİS MİNİBÜSÜ ÖNCE BİSİKLETLİYE, ARDINDAN DA ŞARZLI BİSİKLETLİYE ÇARPTI

MİNİBÜSÜN ÇARPTIĞI 2 BİSİKLETLİDEN 1’İ ÖLDÜ
kanal16.com.tr/arsiv/2012-7/31/061241310.mp4
ASAYİŞ 31.07.2012 12:39:25 0

Bursa-Ankara Karayolu üzerinde meydana gelen kazada, servis minibüsü önce bisikletliye, ardından da şarzlı bisikletliye çarptı. Kaza sonucu bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, şarzlı bisiklet sürücüsü ise ağır yaralandı.

Bursa-İnegöl arası karayolunun Kalburt mevkiinde meydana gelen kazada,  Bursa istikametinden İnegöl istikametine gelmekte olan sürücü Nurettin Süngü?nün yönetimindeki 16 S 6274 plakalı servis minibüsü, Yenice köprülü kavşağı mevkiindeki bir sandalye fabrikasında çalışan ve iş çıkışı bisikleti ile Süleymaniye mahallesindeki evine gitmekte olan 61 yaşındaki İsmail Şimşek`e arkadan çarptı.

Hızı kesilmeyen minibüs, çarptığı bisikletin hemen önünde seyir halinde olan sürücü İbrahim Yılmaz`ın yönetimindeki  şarjlı bisiklet çarparak, yaklaşık 15 metre sürükledi. Kaza sonucunda çarpmanın etkisiyle bisikleti ile birlikte yolun sağına fırlayan İsmail Şimşek, olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin müdahale etmesine rağmen, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaklaşık 15 metre sürüklenerek yere yığılan şarjlı bisikletin sürücüsü İbrahim Yılmaz ise ağır  yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak, buradaki ilk müdahalenin ardından Hastanede  tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden yaşlı adamın cenazesi, Cumhuriyet Savcılığı incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Minibüsün sürücüsü Nurettin Süngü gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.