Tarih: 27.03.2015 20:02

MODEF 2015 İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

MODEF Fuarcılık tarafından bu yıl 33.sü organize edilecek olan İnegöl Mobilya ve Dekorasyon fuarı için hazırlıklar başladı. 7 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açacak olan MODEF 2015 için firmalar şimdiden kolları sıvadı.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan MODEF fuarları bu yıl da sektörün nabzını tutmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl yapılan yurt içi fuarında 42 farklı ülkeden 362 yabancı misafir, ülke çapında ise 77 ilin tamamından 10.171 ’si profesyonel, 5061’i biletli 2.148’ü onlıne davetiye olmak üzere toplam 17.742 ziyaretçiyi ağırlayan MODEF, bu yıl çıtayı daha da yükseltmek istiyor.  Bu kapsamda yurdun dört bir köşesine fuar davetiyelerini göndermeye devam eden MODEF Fuarcılık yönetimi yerel, bölgesel ve ulusal televizyonlarda reklam çalışmalarına başladı.

MODEF Fuarcılıktan yapılan açıklamada “dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından yerli ve yabancı alıcıların fuarlarımıza gelmeyi sürdürebilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir” denildi. MODEF fuarlarının İnegöl Mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunun kanıtlandığı belirtilen açıklamada  “MODEF fuarcılık üstlendiği önemli misyonun verdiği sorumluluk bilinci ile önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.

33. İnegöl Mobilya ve Dekorasyon fuarı 7 -12 Nisan tarihleri arasında Hikmet Şahin Kültürparkı içerisindeki uluslar arası Fuar merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —