Modern Hayvan pazarı ilk bayramda yüzleri güldürdü

İnegöl Belediyesi’nin Alibeyköy mevkiinde hayata geçirdiği modern hayvan pazarı, görücüye çıktığı ilk bayramda yüzleri güldürdü.

BURSA HABER 24.07.2021 15:10:00 0
Modern Hayvan pazarı ilk bayramda yüzleri güldürdü

 

 Modern hayvan pazarında ihale usulü ile satılan kotralardaki kurbanlık satışlarının büyükbaş hayvanlarda yüzde 98, küçükbaş hayvanlarda ise yüzde 80 oranında olduğu belirtildi. İnegöl’ün önemli ihtiyaçlarından ve Başkan Alper Taban’ın 94 seçim beyanından biri olan Modern Hayvan Pazarını hizmete alan İnegöl Belediyesi, oluşturduğu pazar alanı ile hem satıcıların hem de alıcıların yüzünü güldürdü. Görücüye çıktığı ilk Kurban Bayramında satılan hayvan yüzdelerine oranla ciddi bir memnuniyet sağlayan yeni hayvan pazarı, hem alıcılardan hem de satıcılardan tam not aldı. 

 

KURBANLIKLARDA CİDDİ SATIŞ

İnegöl Belediyesi Yeni Hayvan Pazarındaki ihale ile satışa sunulan 120 kotradaki büyükbaş hayvanlardan 2.350’si satılarak yüzde 98’lik ciddi bir satış sağlandı. Modern Hayvan Pazarının diğer bir bölümünde satışa çıkarılan 40 kotradaki küçükbaş hayvanlardan ise, 2.000 âdeti satılarak yüzde seksen oranında satışı oldu.

 

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ KULLANIMA SUNDUK

İnegöl’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan hayvan pazarı konusu üzerinde titizlikle çalışma sağlayıp kısa sürede hizmete alınmasını sağlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, modern hayvan pazarının satış oranlarının memnuniyet ile karşılandığını belirterek bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Alper Taban, ‘’Oluşturduğumuz yeni hayvan pazarı ile şehrimizde güzel bir hareketlilik oldu. Uzun yıllardır ihtiyaç duyulan modern hayvan pazarımızı söz verdiğimiz gibi zamanında yetiştirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olduk. Yeni Hayvan Pazarımız gerek sosyal donatı alanları, gerek büyüklüğü gerekse de ihtiyaca uygun olmasıyla öne çıkıyor. Satış oranlarına da baktığımızda ciddi bir memnuniyetin ve satışın olduğunu görüyoruz. Büyükbaş hayvanlarda yüzde 98, küçükbaş hayvanlarda ise yüzde 80 oranında satışın olması bizleri de memnun etti. İnşallah diğer yıllarda bu rakamlar daha da artarak devam edecektir. Buradan nasibini alan ve diğer tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum.’’ Dedi.

Faruk Çelik’ten ‘savaş’ ilanı: Artık susmayacağım!

CHP’den Antakya Ulu Camii tepkisi

Tülay Hatimoğulları'ndan 'anadilde ibadet' vurgusu: Kürtçe Kur'an okunabilmeli

Uludağ’da kaçak yapıya yıkım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz

Sadettin Saran, adli kontrolle serbest bırakıldı

Bakan Uraloğlu: Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 ayda 2024'ün yolcu rekorunu geride bıraktı

Piremir’e gençlik ve spor merkezi

MSB’den Libya heyetini taşırken düşen uçakla ilgili açıklama geldi

İnegöl’de üç aylar özel programı

Özgür Özel: "Benim Avrupa'da randevu isteyip de alamadığım bir kişi yok. İspatlanırsa istifa ederim"

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni yıl programı

İstanbul'da Deaş'a yılbaşı operasyonu: 115 gözaltı

Osmangazi Belediyesi’nde 2026 planlaması

Yurt genelinde soğuk hava dalgası

Sadettin Saran hakkında gözaltı kararı!

Bu köye taşınanlara çılgın teşvik: Her yetişkin için 25 bin, her çocuk için 12 bin dolar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e sert tepki: "Kendi milletvekiline saygı duymayan, milletine saygı duyar mı?"

Osmangazi yüzmede barajı geçti

Cezaevinde şiddet gören Güllü'nün kızı Tuğyan, Silivri'ye sevk edildi

İnegöl karla mücadeleye hazır

Hakan Fidan'dan Hamas görüşmesi

MEB'den fenomen öğretmenlere inceleme

Terörsüz Türkiye’de kritik eşik

Başkan Ercan Özel'in çağrısı yanıt buldu: Yenişehir'e yeni hasta nakil aracı

Bursa’da kaçak sigara baskını

Asgari ücret zammı sonrası: Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama

Sadettin Saran cephesinden istifaya dair açıklama geldi!

Bursa’dan Kuveyt'e turizm çıkarması

Sadettin Saran'ın test sonucu çıktı!

Yükleniyor