Motosikletli katil zanlısı yanlış kişiyi vurmuş

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan cinayetle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Motosikletli katil zanlısı yanlış kişiyi vurmuş
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 3.10.2024 13:30:00 0

 

Olayda, motosikletle seyir halindeyken husumetlisine ateş açan zanlının, yanlışlıkla yanındaki bir kişiyi vurarak ölümüne sebep olduğu belirlendi.

Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde Hüseyin Uzun'un (23) silahla vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Olayın zanlısı Miraç Ç. (26) ile Uzun'un yanında bulunan Mertcan B., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Mertcan B. ile aralarında borç meselesi yüzünden husumet olduğunu kaydeden Miraç Ç'nin, "Mertcan'ı takip etmek için evinin olduğu bölgeye gittim. Daha sonra Mertcan, benim de tanıdığım Hüseyin'le evden çıktı. Bir süre takip ettikten sonra ateş ettim ancak Mertcan'a ateş etmiştim, yanlışlıkla Hüseyin'i vurdum." dediği öğrenildi.

Miraç Ç. ve Mertcan B.'nin savcılıktaki işlemleri ise devam ediyor.

 

 

Olay

Bursa'nın işlek caddelerinden Altıparmak'ta dün motosikletle bekleyen Miraç Ç, yolda yürüyen Hüseyin Uzun ve Mertcan B.'ye doğru silahla bir el ateş açtıktan sonra kaçmıştı. Hüseyin Uzun, boynundan ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.Cinayet Büro ekipleri, olayla ilgili olarak kısa sürede Miraç Ç. ve Mertcan B.'yi gözaltına almıştı.