Tarih: 15.04.2024 10:48

Mustafa Bozbey Bursaspor'a destek vermeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Manisa BBSK'yı konuk etti. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Bursaspor İnfo Yatırım uzatmalarda 102-94 yenmeyi başardı. Maçı tribünden takip edenler arasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder de yer aldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Bozbey, Bursaspor'un her branşına destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Bozbey, "Bursaspor her branşta başarılı olmak gibi bir sorumluluğa sahip. Basketbolda önemli bir yerdeyiz. Futbolda üzgünüz ama inşallah oradan da döneceğiz buna inanıyorum. Bu maçın ardından play-off mücadelemizi sürdüreceğiz. Basketbol takımımız kalan haftalarda da iyi mücadele ederek Bursa'yı en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan sonra da Bursasporumuzun hem futbol, hem basketbol hem de diğer branşlarında da yanında olmaya söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Maçın başından sonuna kadar tribünlerde büyük bir coşku vardı. Başkan Bozbey, karşılaşma boyunca taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Maçın ardından taraftarlar Başkan Bozbey ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —