Mustafa Bozbey’den İnegölspor’a destek sözü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegölspor'u ziyaret ederek, kulübün yaşadığı mali sıkıntılara destek vereceklerini açıkladı.

BURSA HABER 14.02.2025 16:23:00 0
Mustafa Bozbey’den İnegölspor’a destek sözü

Vergi borcu nedeniyle 3 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan İnegölspor'un yönetimi, Bozbey ve ekibini kulüpte ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'nin İnegölspor'un vergi borcunun büyük bir kısmını üstlendiği öğrenildi.

İnegölspor Başkanı Abdurrahman Maksutlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yönetimlerin gücü bir nebze siyasetimizin, şehrimizi yönetenlerinde gücünü hissetmesi gerekiyor. Bu zorlu süreçte de bizi ziyaret etmeniz bizi onurlandırdı. Bizim sizden de sezon başında da taleplerimiz oldu. Burada da tekrar bunları dile getireceğiz. İnşallah sizde bize destek çıkarsanız çok mutlu oluruz.” dedi.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor kulüplerinin içinde bulunduğu zorluklara dikkat çekerek, “Spor kulüplerimizin aslıda ne denli zorluklar çektiğini biliyoruz. Sadece yöneticilerin katkılarıyla devam eden bir süreci yaşıyorlar. Devletten de destek olmayınca kendi ayakları üzerinde durmaları zor oluyor. Bu da yerel yönetimlerinde kısmi destekleriyle ancak devam ettirebilirler. Burada Bursa spor konusunda son derece duyarlı. İnegöl özellikle futbol konusunda çok daha öne çıkmış, futbola ağırlıklı yönelmiş bir kent. Diğer branşlarda eskiden basketbol vardı, voleybol var. Onun haricinde birçok mahallemizde ağırlıklı olarak futbol takımları yoğunlaşmış durumda. Öncelikle tesisleşme konusunda sorunlar olduğunu biliyoruz. Bazı kulüplerimizin tesislerinin olmadığını biliyoruz. Bunun yanında İnegöl’ün ismini taşıyan İnegölspor’un tesisleri bakımından şanslı olduğunu ama diğer taraftan sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Bizler de daha önce görüşmüştük.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bozbey, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasında sporun büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, “Sporun her alanında olduğu gibi ilçelerimizde de sporu gençlerimize özveriyle çalışarak destek olmaya çalışıyoruz, desteğimiz devam edecek. Sadece burada değil 17 ilçemizde de merkezde de aynı şekilde desteklerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Önemli bir hizmet yürütüyorsunuz. Bir çocuğumuzu bile kötü alışkanlıklardan kurtardığımızda en büyük değer aslında. Bunun için spor kulüplerimizin bu yönde yapmış olduğu çalışmalara destek verdik, vermeye devam edeceğiz. Gençler önemli, çocuklar önemli. Biz istiyoruz ki her birey bir spor dalıyla uğraşsın. Keşke onu sağlayabilsek. O zaman kötü alışkanlıklardan her birey uzaklaşacak. Kültür ve sanatında bu kentte olmasıyla insanların yaşam standardı yukarıya çıkacaktır.” dedi.

İnegölspor yönetiminin taleplerini değerlendireceklerini belirten Bozbey, “ Bugüne kadar siz başkan ve yönetim olarak verdiğiniz katkıdan, gençlerimize sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlerin yanınızdayız. Şimdi bunu kayıt sırasında söylemek doğru olmaz. Biz görüşeceğiz başkanımızla, yönetimle görüşeceğiz. Çünkü desteğimiz elbette olur, olacaktır da. Ancak bunu yayın yapmak yerine biz kendi aramızda çözeriz, daha doğru. Yani şu kadar yaptık, bunu yapacağız falan, biz ama desteklerimiz devam edecek onu söyleyeyim.” şeklinde konuştu.

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

9 yıldır aranan FETÖ firarisi yakalandı

Bursa’da eşinden şiddet gören kadın, kızıyla camiye sığındı

Büyükşehir'den kar mesaisi

Küçük Sanayi’de şok tablo

Özer Matlı: Öngörülebilir ekonomi reel sektörü hızlandıracak

İran protestolarında eylemler giderek artıyor: 538 ölü

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'a ziyaret

İhracat odaklı kalkınma hedeflerine KFA Fuarcılık imzası

Bursa'da 7 katlı otelde yangın paniği yaşandı: 8 kişi dumandan etkilendi

Motorine zam geliyor: Depoları hemen fulleyin...

BİK Genel Müdürü Çay, TİMBİR toplantısının onur konuğu oldu

Cevdet Yılmaz: Sanayide dönüşüm, cari açıktaki iyileşmeye güç vermektedir

En büyük teknoloji fuarına Türkiye damgası!

Esenyurt'ta 4 katlı binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi

Bakan Tunç: Meşruiyeti, dış ülkelerde ülkemizi şikayet ederek aramayız

Bursa'da fırtına esnasında düşen tabelanın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Bakan Kurum: Sosyal Konut projemizin ilk evlerini Mart 2027'de teslim edeceğiz

Başkan Bozbey, Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçileriyle bir araya geldi

Cami avlusunda silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Öğrencilerini evine temizlik yapmaya götürmüştü; adli kontrolle serbest bırakıldı

Osmangazi’de ALBAM’ın 3. yılına özel etkinlik

Minik İpek çağırdı, Başkan Şadi Özdemir kırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde nadir görülen uygulama

Özgür Özel: "Emekli maaşını 20 bin lira yaptılar, çocuğa harçlık verir gibi"

Bursa'da evine 20 günde 400 sahte sipariş gelen kişi isyan etti!

Kartal'da kaybolan kadını eski eşi boğarak öldürüp gömdüğü iddia edildi!

Yükleniyor