Mustafa Bozbey’den İnegölspor’a destek sözü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegölspor'u ziyaret ederek, kulübün yaşadığı mali sıkıntılara destek vereceklerini açıkladı.

BURSA HABER 14.02.2025 16:23:00 0
Mustafa Bozbey’den İnegölspor’a destek sözü

Vergi borcu nedeniyle 3 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan İnegölspor'un yönetimi, Bozbey ve ekibini kulüpte ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'nin İnegölspor'un vergi borcunun büyük bir kısmını üstlendiği öğrenildi.

İnegölspor Başkanı Abdurrahman Maksutlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yönetimlerin gücü bir nebze siyasetimizin, şehrimizi yönetenlerinde gücünü hissetmesi gerekiyor. Bu zorlu süreçte de bizi ziyaret etmeniz bizi onurlandırdı. Bizim sizden de sezon başında da taleplerimiz oldu. Burada da tekrar bunları dile getireceğiz. İnşallah sizde bize destek çıkarsanız çok mutlu oluruz.” dedi.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor kulüplerinin içinde bulunduğu zorluklara dikkat çekerek, “Spor kulüplerimizin aslıda ne denli zorluklar çektiğini biliyoruz. Sadece yöneticilerin katkılarıyla devam eden bir süreci yaşıyorlar. Devletten de destek olmayınca kendi ayakları üzerinde durmaları zor oluyor. Bu da yerel yönetimlerinde kısmi destekleriyle ancak devam ettirebilirler. Burada Bursa spor konusunda son derece duyarlı. İnegöl özellikle futbol konusunda çok daha öne çıkmış, futbola ağırlıklı yönelmiş bir kent. Diğer branşlarda eskiden basketbol vardı, voleybol var. Onun haricinde birçok mahallemizde ağırlıklı olarak futbol takımları yoğunlaşmış durumda. Öncelikle tesisleşme konusunda sorunlar olduğunu biliyoruz. Bazı kulüplerimizin tesislerinin olmadığını biliyoruz. Bunun yanında İnegöl’ün ismini taşıyan İnegölspor’un tesisleri bakımından şanslı olduğunu ama diğer taraftan sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Bizler de daha önce görüşmüştük.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bozbey, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasında sporun büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, “Sporun her alanında olduğu gibi ilçelerimizde de sporu gençlerimize özveriyle çalışarak destek olmaya çalışıyoruz, desteğimiz devam edecek. Sadece burada değil 17 ilçemizde de merkezde de aynı şekilde desteklerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Önemli bir hizmet yürütüyorsunuz. Bir çocuğumuzu bile kötü alışkanlıklardan kurtardığımızda en büyük değer aslında. Bunun için spor kulüplerimizin bu yönde yapmış olduğu çalışmalara destek verdik, vermeye devam edeceğiz. Gençler önemli, çocuklar önemli. Biz istiyoruz ki her birey bir spor dalıyla uğraşsın. Keşke onu sağlayabilsek. O zaman kötü alışkanlıklardan her birey uzaklaşacak. Kültür ve sanatında bu kentte olmasıyla insanların yaşam standardı yukarıya çıkacaktır.” dedi.

İnegölspor yönetiminin taleplerini değerlendireceklerini belirten Bozbey, “ Bugüne kadar siz başkan ve yönetim olarak verdiğiniz katkıdan, gençlerimize sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlerin yanınızdayız. Şimdi bunu kayıt sırasında söylemek doğru olmaz. Biz görüşeceğiz başkanımızla, yönetimle görüşeceğiz. Çünkü desteğimiz elbette olur, olacaktır da. Ancak bunu yayın yapmak yerine biz kendi aramızda çözeriz, daha doğru. Yani şu kadar yaptık, bunu yapacağız falan, biz ama desteklerimiz devam edecek onu söyleyeyim.” şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu: Türkiye bayramda hava trafiğinde rekor kıracak

Bursa’da çatı katı alevlere teslim oldu

Nilüfer’de kanlı kavganın ardından barış iftarı

Başkan Yılmaz sahur için fırının başına geçti

Büyükşehir’den Odunluk’a güçlü altyapı hamlesi

İlber Ortaylı için anma töreni düzenlendi

Kestel Belediyesi'nden çölyak hastalarına destek

CHP Nilüfer’de Ramazan coşkusu

Şirketlerin Sessiz Kahramanı: Varlık Yönetimi -ServiX

Yıldırım’da Çanakkale ruhu tiyatroyla canlandı

İBB davası tartışma sebebiyle ertelendi

Savaş petrol ve Türkiye’nin Sisifos ekonomisi

Bursa’da kaçak göçmen operasyonu: 14 kişi yakalandı

Osmangazi’de Çanakkale ruhu yüreklere işlendi

Bursa’da otomobil takla attı, şans eseri yaralanan olmadı

Başkan Burkay: TEKNOSAB Lojistik Teknopark stratejik üs olacak

Bozbey’den sahurda tahinli pide ikramı

Bursa'da bayram öncesi otobüs terminallerinde sıkı denetim

İnegölspor hocasıyla yollarını ayırdı

Bursa’da çiftlik yangını: 580 kanatlı hayvan telef oldu

Bursa’da elektrik direğinde feci ölüm

Bozbey iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Yıldırım’da Ramazan denetimleri sıklaştırıldı

İnegöl yolunda facia saniyelerle atlatıldı

İznik’teki ölümcül kaza kameraya yansıdı

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Baykar'ın sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2 testleri tamamladı!

Yükleniyor

loading