Mustafa Demir: "CHP'nin olduğu dönemde yolsuzluklarla karşılaşıyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demir: "1994 yılından 2019 yılına kadar böylesine bir suistimal duydunuz mu? Böylesine korkunç olaylarla karşılaştık mı? Karşılaşmadık."

GÜNDEM 25.04.2025 12:01:00 0
Mustafa Demir:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bursa’ya geldi. 

 

 

Ziyareti kapsamında AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasına Bursa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, il parti yönetimi katıldı. Yakın zamanda AK Parti'ye katılan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel ve Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı da toplantıda yerini aldı. 

 

Mustafa Demir, seçimlerin ardından bir yıl geçen belediye başkanlarının çalışmalarını yerinde incelediklerini belirtti. Demir, açıklamasında 2028-2029 hedeflerine yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili gelişmelere de değinen Demir, “maalesef arzu etmediğimiz, demokrasi açısından görmek istemediğimiz olaylar oldu” diyerek yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


Cumhurbaşkanımızın 94 ruhuyla başlattığı ve vizyoner projeleriyle hizmet hareketini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başlattı. 1994 yılından 2019 yılına kadar böylesine bir suistimal duydunuz mu? Böylesine korkunç olaylarla karşılaştık mı? Karşılaşmadık.1994 yılından önce yine bir skandalla karşı karşıya kaldık. Yine CHP döneminde İSKİ skandalıyla karşılaşmıştık. İSKİ skandalından sonra 94 yılında İstanbul Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vizyonlu belediyecilikle karşılaştı. CHP'nin olduğu dönemde yolsuzluklarla karşılaşıyoruz."



AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ise açıklamasında Bursa'nın AK Partiye her zaman destek verdiğini belirterek, “Bursa da halkımız her daim bizlere destek oldular. Her seçimde mutlak surette Türkiye ortalamasının en az 3 puan üzerinde destek vererek bu süreci devam ettirdi. Malesef son yerel seçimde farklı bir tercih yapma hakkını kullanmıştır. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz vatandaşlarımızın bizlere vermiş olduğu mesajlarla ilgili olan hususları yerine getirip 2029’da da bununla alakalı vatandaşımıza  ve cumhurbaşkanımıza olan sözümüzü yerine getirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.”  dedi.

 

 

 

Kolombiya’dan İnegöl’e uzanan aşk yolculuğu

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

CHP kurultay iptal davası başladı

Özgür Özel:“Dört başı mamur bir kuşatmayla karşı karşıyayız”

İnegöl Belediyesi kış spor okullarında kayıtlar devam ediyor

Yenişehir’de kaldırım işgallerine karşı denetim

Final heyecanı Osmangazi Meydanı’nda yaşanacak

Genç Bakış Buluşmaları yeniden başladı

Başkan Aydın çocukları Bursaspor maçına götürdü

Gençlik Bursa’da buluştu

"Katli vaciptir!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP 3K girdabında: Kavga,kaos,kriz!"

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

Kuraklık nedeniyle Çınarlı Göleti'nde balık ölümleri arttı

Hakkı Türker’in kaç ciğeri var?

Bursa'da silahlı çatışma: 1 ağır yaralı

Davut Gürkan: "12 Eylül utanç vesikasıdır!"

Lastiği patlayan hafif ticari araç alt geçide girdi, sürücü yaralandı

Osmangazi’de Bursa’nın kurtuluşu 103’üncü yılında anıldı

Gürsel Tekin: "Biz Aziz İhsan'lara yenilmeyeceğiz!"

Altınşehir ve 23 Nisan’da kaldırım işgallerine karşı kapsamlı denetim

Yükleniyor