Tarih: 14.03.2024 17:40

Mustafa Dündar, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye meclis üyeleriyle yapılan iftar yemeğinde bir araya gelerek, 5 yıl boyunca verdikleri hizmetlerden dolayı her bir meclis üyesine teşekkür plaketi verdi. 2019-2024 döneminde görev yapan meclis üyeleri, görev sürelerinin sona ermesine yakın bir zamanda düzenlenen bu özel iftar programında bir araya geldi.

Osmangazi Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'den meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri katıldı. Başkan Dündar, bu özel günde meclis üyelerine 5 yıllık süreçte verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten'in de katıldığı iftar yemeğinde Başkan Dündar, Ramazan ayının güzelliklerini ve özelliklerini vurgulayarak, meclis üyelerine teşekkür etti. Pandemi sürecinde ve deprem gibi zorlu dönemlerde gösterdikleri çaba ve özveriden bahseden Başkan Dündar, meclis üyelerine duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Grubu adına konuşan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, meclis üyeleriyle birlikte yürütülen hizmetlerin önemine vurgu yaparak, görev süresinin sona ermesiyle birlikte bu birlikteliğin ve hizmetin hatırlanacağını belirtti.

MHP Grup Sözcüsü Necati Çelik ve CHP Grup Sözcüsü Sefa Yılmaz da iftar programında konuşarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi ve yapılan hizmetler için teşekkür etti.

İYİ Parti Grup Sözcüsü Büşra Şahin ise meclis üyelerinin birlikte geçirdiği 5 yıllık sürecin iyi bir şekilde tamamlandığını ifade ederek, Başkan Dündar'a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —