Mustafa Er: "Tahta açılsa da açılmasa da hedefe koşacağız"

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tahta açılır açılmaz bilemiyorum. Yönetim bunla uğraşıyor. Açılsa da açılmasa da biz elimizden geleni yapacağız.

Bursaspor 15.09.2020 16:01:00 0
Mustafa Er:

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tahta açılır açılmaz bilemiyorum. Yönetim bunla uğraşıyor. Açılsa da açılmasa da biz elimizden geleni yapacağız. Genç ve tecrübelilerle yolumuza devam edeceğiz. Açılmasa dahi mevcut kadro ile bu hedefe koşmak ve tutunmak istiyoruz" dedi.
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Genç teknik adam yaptığı açıklamada, umut dolu ifadeler kullandı. Adana Demirspor karşılaşmasıyla ilgili konuşan Ere, "Galibiyet almak istiyorduk. Oyuna iyi başladık. Taktik anlamında da iyi işler yaptık. Golü de bulduk. Oyuna yön verdik. Skor avantajını yukarıya çekebilirdik. 2-3 yapabilirdik. İkinci yarıya gelince, ilk 15 dakika çok önemliydi. Futbolcularımızla da bunu konuştum. Ama çok erken gol yedik. Daha sonra belirli değişiklikler yaptık. Pozisyonlar yakaladık, tekrar öne geçebilirdik. Ama bireysel hata ile gol yedik. Ardından 3’üncü golü kalemizde gördük. Bunlar hakkında çalışacağız. Neleri daha iyi yaptık neleri yapmadık hepsine eğileceğiz. Bu sevide olmaması gereken hatalardı. Ama zamanla hepsini çözeceğiz" diye konuştu.
Transfer tahtası konusunda da açıklama yapan Mustafa Er, "Tahta açılır açılmaz bilemiyorum. Yönetim bunla uğraşıyor. Açılsa da açılmasa da biz elimizden geleni yapacağız. Genç ve tecrübelilerle yolumuza devam edeceğiz. Açılmasa dahi mevcut kadro ile bu hedefe koşmak ve tutunmak istiyoruz. Ne olursa olsun. Vitrine genç oyuncu çıkarmamız da lazım. Ali Akman gibi... Çünkü kulübün mali tablosu ortadan. Kulübün de maddi kaynak elde etmesi gerekiyor. Çünkü bu tip çok oyuncu var. Her anlamda da bu oyunculara o ortamı oluşturmak gerekiyor" şeklinde konuştu.
Son olarak Altınordu maçıyla ilgili konuşan Er, "Kazanmaya gideceğiz. Dirençlerine karşılık vermemiz lazım. Bizim için son derece önemli maç. Milli maç arasına kadar kazanabildiniz kadar puan kazanmamız lazım. Ondan sonra bahanemiz kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Nilüfer’de pancarın öyküsü müzik, ritüel ve lezzetle buluştu

Vali Erol Ayyıldız, muhtarları ağırladı

Başkan Ercan Özel: "Muhtarlarımız, demokrasimizin ilk halkasıdır"

CHP Bursa'da Nihat Yeşiltaş güven tazeledi

“İhracatın Yıldızları” ödülleri sahiplerini buluyor

Uzay ve havacılığın derinliklerini GUHEM’de keşfediyorlar

Bursaspor’un orta sahası resmen çöktü!

Başkan Bozbey: "Bursa’yı asla susuz bırakmayacağız"

Yoğun bakımdaki Turgay Erdem’den haber var

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 620 gram kokain ele geçirildi

Bursa'da düzensiz göçmen avı

30 yıldır uçamayan Yenişehir Havaalanı’ndan taze umutlar

YSK kararını verdi: CHP İstanbul İl Kongresi yapılacak

Cumhuriyet coşkusu Bursa’yı sarıyor

Bursa’da, 15 Temmuz şehitleri için ’253 Hatim’

Özsavaş: "Önceliğimiz, turizmi ileriye taşımak”

Başkan Aydın müjdeyi verdi: "Tahtakale Köylü Pazarı eski haline kavuşuyor"

Nilüfer’in 421’inci parkı Balkan Mahallesi’nde açıldı

Yenişehir'e modern hayvan bakımevi ve doğal yaşam alanı

Bursa'da zincirleme trafik kazası!

CHP İstanbul Kongresi hakkında durdurma talebi: YSK toplanıyor

Atış Yapı operasyonunda 3 tutuklama

Osmangazi’de spor haberciliği masaya yatırıldı

CHP Bursa'da kongre heyecanı

Nilüfer’de Muhtarlar Günü birlik ve dayanışma mesajlarıyla kutlandı

Vali Ayyıldız liderliğinde su seferberliği şart oldu

BTSO, Dubai ticaret heyetini Bursa’da ağırladı

Türkiye'nin 17. “İyilik Gemisi” Gazze İçin El-Ariş Limanı’na ulaştı

ABD’de hükümet krizi derinleşiyor: Maaşlar durdu, sınır kampanyası başladı

Definecilerin zulasından cephanelik çıktı

Yükleniyor