Tarih: 16.06.2011 14:35

MUZAFFER SAMDA’DA MEZUNİYET TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

Müşerref-Muzaffer Samda İlköğretim Okulu okulunun bahçesinde geçtiğimiz akşam 8.sınıflara yönelik mezuniyet gecesi tertip edildi. gecede mezun olan 203 öğrenci keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

 

 

 

 MÜŞERREF MUZAFFER SAMDA İLÖĞRETİM OkulunDA düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlaDI. gecenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Ömer Satılmış YAPTI. Düzenlenen mezuniyet töreni ile öğrencileri uğurladıklarını ifade ederek, ?Ben öğrencilerimize diyorum ki,, artık hayat bundan sonra başlıyor. Hayat buraya kadar güzeldi ama bundan sonra yollar zor. Mezun olan 203 öğrenciMİZİ gönül rahatlığı ile uğurluyoruz  dedi. 

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştrük, Muzaffer Samda ilköğretim Okulu 1992 yılında açıldı ve o yıldan bu zamana kadar 18 yıl geçti her yıl yaptığı etkinliklerle, yaptığı çalışmalarla ve ortaya koyduğu başarılarla İnegöl?de marka olmuştur. 2003 yılında şuan mezun olan öğrencileri okul müdürü olarak okula kaydettiğini dile getirerek, ?2003 eğitim öğretim yılı başladıktan 1,5 ay sonra Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmek için okuldan ayrıldIĞINI SÖYLEDİ.

 

Yapılan konuşmaların ardından yıl içerisinde düzenlenen çeşitli yarışmaLAR VE etkinlikLeRDE başarılı olan öğrencilere hediyelerİ verildi. AYRICA Hayırsever işadamı Muzaffer Samda ve ailesinE DE ÇİÇEKLER VERİLDİ. mezuniyet töreni okuldan mezun olan 203 öğrencinin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —