Narin cinayetine dair yeni gelişmeler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da kaybolan ve daha sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 14.10.2024 15:58:00 0
Narin cinayetine dair yeni gelişmeler

Tunç, soruşturma kapsamında 250’ye yakın kişinin ifadesinin alındığını ve iddianame hazırlık sürecinin başladığını duyurdu.

Soruşturma Titizlikle Sürdürülüyor

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra kaybolan Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra bir dere kenarında çuval içinde bulunmuştu. Soruşturma süreci hakkında bilgi veren Bakan Tunç, "Narin evladımız ile ilgili soruşturma titiz bir şekilde devam ediyor. Şu anda tutuklular ve adli kontrol altında olan şüpheliler var. 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı, güvenlik kamerası görüntüleri incelendi, TÜBİTAK değerlendirmeleri yapıldı" dedi.

HTS Verileriyle Kritik Bilgilere Ulaşıldı

Soruşturmada elde edilen teknik veriler hakkında da bilgi veren Tunç, "HTS baz çakışmaları tespit edildi. Daraltılmış baz çalışması ile çok önemli verilere ulaşıldı. Kimlerin nerede olduğu, hangi evde kimlerin bir arada olduğu belirlendi. Soruşturma dosyası gizli tutuluyor, ancak katillerin adalet önünde hesap vereceğini temin edebilirim" ifadelerini kullandı.

İddianame Hazırlıkları Başladı

Bakan Tunç, soruşturma sürecinde önemli bir aşamaya gelindiğini ve iddianamenin hazırlanma sürecinin başladığını söyledi. "İfadeler dikkatle inceleniyor. İddianame hazırlandığında toplum, Narin kızımızın katillerinin kimler olduğunu öğrenecek. Yargı süreci de uzamadan tamamlanacaktır" diyerek, davanın kısa süre içinde sonuçlanması yönünde temennide bulundu.

 

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Dev derbiye saatler kaldı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Bakan Yerlikaya açıkladı: 103 terörist teslim oldu

Doğa yürüyüşünde yüksekten kayalık bölgeye düştüler

Büyüme rakamları açıklandı

Eğitimde yeni yaklaşımlar

Bursaspor evinde Fethiyespor'u 3-0 mağlup etti

Halk TV, Radyoaktif ve Uludağ FM’i sattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti meclisi anahtar listesi belli oldu

Bursa’nın en prestijli projesi Down Town’da çöküş

Bursaspor – Fethiyespor maçına saatler kaldı

Tuna Caddesi ulaşımın yeni koridoru oluyor

AK Parti Bursa 61. İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım

CHP Kurultayı’nda son gün

Nilüfer’de ücretsiz mesleki kurslar başlıyor

Osmangazi’de park içi yürüyüş yolları yenilendi

Bursa’da cinsiyet kalıplarını yıkan eğitimler

Papa 14. Leo, İznik’e geldi

Başkan Erdoğan: “Devlet-millet bağını her zamankinden daha güçlü hale getirdik”

Nilüfer Belediyesi’nde Çatalhöyük konuşuldu

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan "Terörsüz Türkiye" mesajı

İnegöl’de sanayinin park sorununa büyük çözüm

CHP 39. Kurultayı Ankara’da toplandı

Osmangazi Belediyespor’un yıldızı Türkiye International’da birinci

Bursa Büyükşehir LoRa Alliance’a üye oldu

Yükleniyor